ср. апр. 24th, 2024

Парите: Невидимата енергия на Вселената

Мнозина отричат ​​съществуването на невидима енергия, която управлява живота ни и помага за изпълнение на желанията

Но дори заклетите скептици рано или късно усещат присъствието на необяснима сила, която позволява да се реализират мечтите и плановете. С правилен подход тя може да се използва като ключ, който отваря вратата към финансовото благополучие.

В различни страни и религии има описание на невидима сила, която контролира света. Китайците я наричат ​​“ци“, индусите – „прана“. Тя е в основата на създаването на света, контролира всички процеси на планетата и в природата. Мощната енергия се приписва на способността да се контролират елементите и хората, да се реализират материалните желания на човека.

Парични закони на Вселената

Невидими сили контролират всички потоци от енергия и мисли, които човек изстрелва във Вселената. Но не всеки може да подчини силата, която дарява благословии и просперитет. Необходимо е да започнете активно да взаимодействате с нея, да предизвиквате постоянно движение и резонанс, опитвайки се да насочите правилно нейните възможности.

Само с 3 основни закона за парите можете да накарате Вселената да изпълни най-смелите ви желания. С правилната посока на енергия можете да получите стабилен паричен поток и големи доходи, да постигнете кариерно израстване и повишение.

Енергията на парите обича вниманието

Психологическият контрол върху собствените желания и дела е един от важните ключове, които задействат енергията на парите. Вниманието и фокусирането върху целите подхранват невидими сили и предизвикват мисли, привличат материално богатство или стимулират програма за бедност и постоянни проблеми.

За да постигнете лесно увеличение на заплатата и финансова стабилност, мислете по-често за богатство и големи доходи. Опитайте се да си представите много подробно как държите големи суми в ръцете си, печелите от лотарията, получавате огромен бонус. Чувствайте се свободни да мечтаете за пари, не забравяйте, че да печелите много и да сте богат човек не е срамно.

От детството много семейства говорят за необходимостта да се обръща повече внимание на саморазвитието, а не да се мисли за просперитет. Това поражда погрешно отношение към финансите, скъперничество, постоянни ограничения на желанията. Въпреки способността да спестява, човек не може да постигне просперитет. Парите обичат вниманието, така че мислете по-често за богатството, представете си, че сте успешни, така че мислите да се материализират.

Разделяйте се лесно с парите.

Един от паричните закони на Вселената казва, че не трябва да имате дългове, ако искате да постигнете богатство. Мисленето за необходимостта от спешно даване на пари води до увеличаване на разходите и загуби. Ако трябва да вземете заем, опитайте се да го върнете на кредитополучателя възможно най-скоро.

Когато връщате пари, не мислете за загубата. Опитайте се да прехвърлите дълга с чувство на спокойствие и облекчение, без да мислите какво бихте могли да купите за семейството. Същото чувство трябва да има и при плащане на заем, ипотека и комунални услуги. Лесно раздавайки финанси, вие стартирате енергия, която се превръща в увеличен доход.

Последният закон за парите е прост и ясен: за да постигнете цел, трябва да се съсредоточите върху конкретна цел (бонус, повишение, нова високоплатена работа). Опитайте се да изпратите мисли към Вселената, да произнесете желанието „за себе си“ или на глас. Такава самохипноза привлича вниманието на невидими сили към мечтата, фокусира мощна енергия върху нея.

За да привлечете пари към себе си, станете жив магнит. Оставете мислите за провал, вроден лош късмет, убедете се в благосклонността на съдбата. Не забравяйте, че Вселената обича внимателни и активни хора, „чува“ вашите призиви. Изпращайте й по-често мечтите си, споделяйте планове за постигане на богатство.

Настройките за просперитет и успех са от голямо значение. Много хора в детството чуват от роднини, че нямат късмет, а да бъдеш богат „не е добре“. Генеричните нагласи задържат желанията, потискат положителната енергия. Отървете се от тях, позволете си да мечтаете за пари.

Ако работите усилено и ползотворно, но не постигате материално благополучие, потърсете причината, която блокира инсталацията за успех. Изпратете своите желания и положителни мисли към Вселената, мечтайте за просперитет и благополучие. Това ще стартира потока от парична енергия, който ще се върне към вас с повишение в работата и финансов поток.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post