пт. апр. 26th, 2024

Ето какъв магически дар сте получили при раждането си

Вашата дата на раждане не е случаен набор от числа

Няма съвпадения и случайности – Всичко в нашия свят се случва с определена цел

Между другото, от гледна точка на алхимията, окултизма и нумерологията, датата на вашето раждане не е случаен набор от числа. Тя свидетелства за магическия дар, който сте получили, когато сте дошли на този свят. И, между другото, вие може дори да не подозирате за това.

Няма значение дали вярвате или не. Дори никога да не сте се опитвали да изчислите тази информация, вашият дар винаги е с вас. Съгласете се, би било много несправедливо да не знаете за това. В крайна сметка в него е вашата сила, за която дори не знаете.

Така че, за да изчислите своя магически дар, направете следното:

Съберете числата на вашата дата на раждане: ден, месец, година. Сумирайте, докато получите едно число.

Например, ако сте родени на 1 август 1978 г., изчислението ще бъде:

1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3+4=7.

Както скоро ще видите, полученото число е от голямо значение. Въз основа на придобитите знания ще научите нещо, за което дори не сте подозирали.

1. Вълшебство

Ако сте получили числото „1“ в резултат на изчисленията, знайте, че това число означава Сътворение, Съзидание.

Смята се, че под това число се раждат хората с най-мощните магически способности. Те имат ключа към царството на магията.

И тези хора имат невероятна воля. Но трябва да ви предупредим: опитайте се да не манипулирате и не използвайте дарбата си, за да контролирате всички и всичко наоколо.

Вашият дар: воля и смелост

Номер 2. Емпатия

Вие сте много чувствителни към енергията, която ни заобикаля. Много повече от другите хора. Ето защо вече знаете как да чувствате и разбирате другите хора от ранно детство. Знайте как да съпреживявате и да съчувствате.

Вашият магически дар е в сърцето, независимо дали го искате или не. И също – в „третото око“.

Можете да използвате този дар, за да облекчите болката на другите. Също така – за бързо възстановяване на енергията си, когато се „заземите“ и установите контакт с природата.

Вашият дар: мечти и интуиция

3. Трилика Луна

Тази цифра символизира трите фази на Луната. Вие сте „инструментът“ на Триединната богиня. За тази богиня пише в трактата на английския писател Робърт Грейвс „Бяла богиня“. Според идеите на Грейвс, Триединната богиня (самият той я нарича „Бялата богиня на раждането, любовта и смъртта“) е почитана във формите на „дева“, „майка“ и „старица“, които отговарят на трите етапи от женския живот и трите фази на Луната: млада, пълна и намаляваща.

Следователно вие притежавате силата на съзиданието и силата на унищожаването едновременно. Хората често казват: „Внимавай какво си пожелаваш“. Така че знайте, че това е за вас. Защото всичките ви мисли и желания лесно могат да се реализират.

Вашият дар Създаване и унищожаване

Номер 4. Елементалист

Числото „четири“ символизира 4-те елемента на нашата Земя: Огън, Вода, Въздух и Земя. Вашата същност е в перфектен баланс с всички тези 4 елемента, така че сте много рационални и много умни.

Тъй като постоянно черпите от енергията на тези елементи, е много трудно да бъдете прокълнати. Работата е там, че Огънят, Водата, Земята и Въздухът създават някакво специално магическо поле около вас, което отблъсква всякаква негативност.

Вашият дар: елементална магия

5. Спиритуалист

Числото „5“ символизира петия елемент – Дух (Етер, както го наричат в древногръцката магия). Родените под това число са в постоянен контакт с духовната сфера. Те могат лесно да призовават сили от подземния свят и да общуват с тях.

Ето защо такива хора могат да бъдат отлични спиритуалисти. В крайна сметка те се управляват от „петия елемент“ – Духа!

Вашият дар: Контакт с духове и магията на предците

6. Ученик на Слънцето

Шестицата символизира Слънцето и всичко свързано с него. Следователно имате мощен поток от енергия вътре. Вашият вълшебен Дар произхожда от Слънцето. Това означава, че на практика сте всемогъщ.

Вие сте лечител и водач. Но не забравяйте, че голямата сила идва и с голяма отговорност. Опитайте се да не прекалявате с подаръка си и да не го използвате, за да навредите на други хора.

Вашият дар: Ритуална магия и изцеление

7. Ученик на Луната

Числото 7 символизира Луната и цялата й магия. Вашият магически дар е чистата и необуздана магия на Луната.

Дори не е нужно да четете нищо или да научавате за ритуална магия – все едно знаете от раждането си какво да правите и как да го правите. И всичко е лесно и майсторски. Тази дарба за импровизация е свързана с интуицията, която е много силно развита във вас.

Друг подарък е, че вашите сънища са склонни да бъдат пророчески. Щом започнете да мечтаете за нещо, то веднага се сбъдва. Ако използвате дарбата си с интелигентност и мъдрост, можете да правите чудеса!

Вашият дар : Видения и пророчески сънища

8. Традиционно магьосничество

Числото 8 се счита за едно от най-вълшебните. Ако вашият рожден ден е свързан с „8“, значи имате голяма магическа сила.

Имате един вид компас, „вграден“ във вас и знаете точно кое е правилно и кое не.

Вашият дар: енергийни манипулации и алхимия

9. Шаман

Последната цифра от списъка символизира обединението на всички изброени по-горе. Това е портата, където всичко свършва и започва отначало. Ето защо виждате неща както никой друг не ги вижда.

Вие сте артистична и креативна личност, така че виждате света и хората нестандартно – от различни фокуси и гледни точки. Така че можете да лекувате и изцелявате.

Тъй като тази цифра символизира смъртта и прераждането, вие усещате призраци и духове.

Следователно можете да излезете отвъд границите на познатия свят и човешките възможности, както правят всички шамани.

Вашият дар: астрална проекция и магически дух-пазител

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post