чт. апр. 18th, 2024

Тече ускорен процес на последното разделение на хората

За близостта на края съдете по яростта от засилване на елементите на злото в хората

„Трябва да кажа следното: сега не е течение, а водовъртеж. Притегля дори силните. Коства ни невероятни усилия да се задържим, оттук и постоянното усещане, че се спускаме неудържимо надолу. Но бездната дърпа. И няма дъно.Това е пътят на гибелта.И мнозина го следват.

Но със силата на съпротива срещу привличането към фокуса на тъмнината в себе си, този, който се е утвърдил, е привлечен към Светлината и се задържа магнетично върху повърхността на последното поле на сблъсъка на двата принципа – Светлина и тъмнина. Армагедон приключи, но тъмнината все още остава и яростно се противопоставя на Светлината през оставащото й време на Земята. Последното разделение в света яростно нахлува в сърцата на хората.

Опасността е в това, че който не е със Светлината, е с тъмнината. И си струва да забравим за Светлината – тогава тъмнината заема своето място в съзнанието ни. И всеки момент от живота си всеки от вас е в служба на тъмнината или Светлината. Много е тъжно, когато, като е служил на тъмнината, някой вярва, че служи на Светлината. Везните на правосъдието са в пазвата на всеки и всеки ще се мери със собствената си ръка.

Жалко е, ако в същото време той щедро добавя мрак към чашата на тъмнината. Но последното разделение трябва да бъде завършено. И затова съгласните души на полюсите на Светлината и тъмнината така неудържимо започват да теглят към себе си. Винаги така се случва преди края.

За близостта на края съдете по яростта от засилването на елементите на злото в хората. Защото войнственият мрак завладява имуществото им и онези, които са предназначени за него. Моментът е опасен поради яростта на проявлението на гибелта на победоносната тъмнина в човек, когато волята не може и най-важното не иска да приеме пътя на Светлината.

Така протича процесът на последното разделение на планетата и е трудно за чувствителното сърце сред множеството сърца, които са се предали на мрака, тъй като те изпълват пространството с отровата на отровните лъчения. Фокус едно – Йерархията на Светлината. Неговият връх за вашата планета е Господ. От Него са Лъчи. Да останеш в Рая сега ще бъде победа.“

Аспекти на Агни йога. 1958 г.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post