чт. апр. 25th, 2024

Астропрогноза за юни 2022 г. – Рак, Лъв, Дева

Продължение

Рак

Раците, като хората от всяка друга зодия, имат своите силни и слаби страни на характера. За съжаление звездите и планетите ще се опитат да активират повече слабостите на тези хора. От първите дни на юни ще трябва да се борите със себе си, но победата в тази битка ще донесе на Рака победа във всички области на живота. Ако тези хора не се променят по никакъв начин, те рискуват да загубят. В някои случаи астролозите препоръчват те да бъдат обикновени наблюдатели. Не бързайте с решенията. Понякога трябва да гледате другите и да правите изводи.

Лъв

Лъвовете ще имат голям късмет през месец юни, но трябва да се научат как да пестят и натрупват енергия, за да я насочат в правилната посока в точното време. Осем надеждни начина ще им помогнат в това. Юни за Лъвовете ще бъде период, който „храни цялата година“. Как ще живеят Лъвовете този месец, ще определи тяхното бъдеще. Всяка доброта ще им се върне стократно, точно както усилията, положени в работата и домакинството. Тези хора ги чака много приятно време, изпълнено с късмет, лишено от резки завои на съдбата.

Дева

Девата ще има лошо и често променящо се настроение през първата половина на юни, тъй като Меркурий ще бъде в знака на Телец. Доказани практики и съвети ще помогнат на тези хора да се справят с този проблем. След 13-ти Девите да очакват големи победи във финансовата сфера. Можете да ходите на пътувания, да правите скъпи покупки. Благодарение на преминаването на Меркурий в знака на Близнаци на 13 юни Девите ще подобрят паметта си, ще се появят нови идеи. През втората половина на месеца ще се разкрият най-важните им таланти, ще се появи жажда за знания.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post