Системата насилствено източва силите и енергията на човека

И още – кой я е настроил да прави това?

„В училище разбрах, че егрегорите обичат да изравняват своите адепти и възникна въпрос.

Медицинската система на прегледи и ходене по лекари не е ли такъв метод за изравняване? На тази идея ме наведе случай на приятелка, която беше принудена да търси рак в себе си. По време на прегледа видели нещо на снимката, след това я изрязаха цялата в търсене на тумор, но накрая нямаше нищо.
Но тя изразходва много енергия и чрез тази загуба на енергия наистина може да се разболее.

Не е като изравняване, а по-скоро като деградиране до ниво клетка и впоследствие безнаказано унищожаване на тази клетка. Системата провежда експерименти с хора, отначало те повлияха на потока пари, тоест премахнаха свободата, свързана с този поток, сега те влияят на потока на здравето. Ако човек е лишен от правото да разполага с тези два потока, които има по право (здраве и пари), тогава какво може да получи за себе си? Защото всички останали потоци са свързани с егрегорите или с боговете.

Ако повлияете на тези две точки: ресурси и здраве на човека, тогава той може да се направи абсолютно зависим. Което всъщност и се случи. Първо въведоха тотален контрол върху банковата система, върху паричните потоци. След като хората го преглътнаха и казаха: „Разбира се, тероризъм, добре, как иначе, ние разбираме, че личната свобода може да бъде пренебрегната“. На което системата каза: „О, виждаш ли, добре, всичко е наред, така че ще дадеш и останалото.“ И беше въведена система за контрол върху здравето на хората.

Така, както описваме, човек даде правото да се разпорежда със здравето му на професионалната система на лекарите и по-точно на медицинските бюрократи. Защото всеки лекар ще ви каже, че може и ще се радва да ви помогне, но има протокол.

По него не може да се движи наляво или надясно, иначе ще остане без работа, без заплата и т.н. В крайна сметка всички вече са свикнали с това, че медик, който се отклонява от протокола, е практически еретик. И тъй като за всички тези експерименти медицинските специалисти (лекари те вече не могат да се наричат) получават доста добри хонорари, а чувството им за съвест и лекарски дълг много бързо атрофира, след като добре са подменени с пари. Човек, който се доверява на подобни системи, се отказва напълно доброволно от правото си да се разпорежда със здравето си.

Същото важи и за процедурите за ония важни течности. Това е въпрос на вяра. Вярваш, че те имат право на него, че вече не ти принадлежи – това е, вече не ти принадлежи. Кажете три пъти, съгласете се три пъти и готово. Ето защо помислете за това. Ние говорим за това от много години: за вътрешната свобода, за правилата, ритуалните действия, които могат да бъдат извършени погрешно и чрез това ритуално действие да раздадете собствените си права. Така че нашите предци са се натъквали и вие сте се натъквали повече от веднъж. Стягат примката около врата все повече и повече.

Когато всичко това вече е достигнало своя връх, тогава може би човек ще скъса тази примка. И ако той каже: „Добре, само не удряй, ще се храниш три пъти на ден, така че ще стане.“ Тогава човек не е достоен за свободата, която има, което означава, че той не само не се нуждае от нея – той не трябва да я има, защото това е обида за боговете, обида за свободата, когато я дават на недостойните. Той все пак се отказва от нея за правото да носи робска яка.

Следователно няма нужда от свобода за тези, които не знаят какво да правят с нея. Когато разберат, може би ще има друг шанс. Помислете какво правите, какво казвате и на кого имате доверие. Разберете всичко сами, не приемайте думите на никого за чиста монета, ако има и най-малко съмнение, че сте измамени, по-добре кажете „не“, отколкото „да“, защото това „да“ може да се окаже ключовото и фатално трето „да“ ”, срещу което ще бъде безполезно да се прави каквото и да било.

Опитайте се да не загубите правото си на свобода. Ако го запазите сега, по време на периода на тестване за лоялност на роб към собственик на роб, тогава вече няма да сте роб и ако не го запазите, тогава ще трябва да започнете всичко отначало.“

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!