пн. апр. 29th, 2024

Ретроградният Меркурий ще засегне само няколко зодии

Меркурий е ретрограден от днес до 3 октомври: как ще се отрази на знаците на зодиака

Между 11 септември и 3 октомври Меркурий ще е ретрограден. Това положение на планетата ще засегне няколко знака на Зодиака.

Бъдете по-внимателни към постъпващата информация. Особено първата седмица. Това, което беше обещано през този период, най-вероятно няма да бъде изпълнено по различни причини или ще бъде отложено, преработено. Не е желателно да се пристъпва към оформяне на документи. По-често от обикновено се допускат грешки в думи, цифри, плащания.

„Мисленето се преустройва върху вътрешния свят. Има преразглеждане на изчисленията, ползите, логическите вериги и коригиране на плановете. Често думите не са надеждни в такъв момент. Измамниците стават все по-активни“.

Какво да правите в ретрограден Меркурий?

Извършете проверка на документи, прегледайте архиви, върнете се към стари, висящи дела, книги, дневници.

Да се ​​извърши психологическата техника на „рекапитулация” – когато си спомняме миналото и го променяме в наша полза. Мислено се връщаме в болезнената за нас ситуация от миналото и със силата на въображението си „пренаписваме“ сценария в печеливш и приятен за себе си. Добре е да работите с психолог или да се консултирате с психотерапевт.

Техниките на хипнозата и самохипнозата, внушенията и промените в мисленето към по-позитивни действат по-силно от обикновено.

Кои зодиакални знаци ще бъдат засегнати от ретроградния Меркурий?

Според астролозите, ако асцендентът ви е в Риби или Стрелец, не трябва да разчитате на партньор, не правете сделки през този период. Другите хора не са надеждни за вас по време на ретрограден Меркурий, те могат да ви разочароват, измамят, да бъдат слаби и да се съмняват.

Ако асцендентът ви е в Телец или Лъв, бъдете по-внимателни с парите. Не отваряйте нови сметки, не правете важни, скъпи покупки, поръчки. Не вземайте назаем и не попадайте в лапите на измамниците.

Ако асцендентът ви е в Овен, Скорпион, Водолей или Козирог – не правете през този период операции (с изключение на спешни), медицински процедури, ваксинации, инжекции от козметик.

Рак и Везни, не се съмнявайте! Действайте смело и открито.

Последвайте ни в Телеграм

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post