сб. апр. 27th, 2024

Какво ще направят знаците на зодиака, когато попаднат в ада?

ОВЕН

Най-напред ще каже, че е твърде студено, ще се скара на дяволите-огняри, после ще изпие една бутилка с тях, а после самият той ще усили топлината толкова, че небето ще стане горещо!

ТЕЛЕЦ

Той ще започне да изяснява дали това наистина е ад и ще поиска доказателства. Той ще анализира фактите и ще тръгне да търси най-удобния котел, в който удобно да се излегне да си почине. Би било хубаво да пуснат телевизора…

БЛИЗНАЦИ

Те ще се скъсат от смях, защото не вярват, че са в ада. Ще се запознаят с цялото местно население, ще се напият, ще организират скандал и побой, след това ще започнат побратимяване и ще дават идеи как да се подобрят условията.

РАК

Ще започне да плаче, оплаквайки се от всичко и всички. Той ще си спомни всичките си грехове и добри дела и ще каже, че е пострадал несправедливо. Той е толкова праведен, а всичко останало е клевета на завистливи хора.

ЛЪВ

Ще тръгне да търси компания, явно ще срещне Овен. Заедно те ще измислят някакво приключение и небето ще стане двойно по-горещо.

ДЕВА
Първо, ще започне да подрежда нещата. Ще постави всеки на мястото му, ще го накара да работи и ще тръгне да обикаля дяволите, за да разбере лично всичко как работи  за него. Ще измъчва всички със своите съвети и критични изказвания. Вероятно дяволите ще го помолят да освободи стаята от своето присъствие.

ВЕЗНИ

Ужас! В нито един котел няма огледало, къде ще се погледне, за да разбере дали изглеждат добре ?!

СКОРПИОН

Той ще изхвърли толкова много отрова, че дяволът ще се разболее и ще избухне в демоничен смях и ще се присъедини към компанията на Овен с Лъв. Дяволите ще започнат да мислят за промяна на местожителството си.

СТРЕЛЕЦ

Той ще опознае всички, ще разкаже виц, ще се сбие, ще се успокои и ще тръгне да пътува. Той ще се срещне с  Овен, Лъв и Скорпион, ще се присъедини към тях и ще започне да ги подтиква да отидат на поход „до местата на бойната слава“.

КОЗИРОГ

Той ще вземе властта в свои ръце, ще започне да установява дисциплина и ще накаже виновните. Той ще принуди всеки да работи за него, а самият той ще мисли как да свали главния, за да заеме неговото място.

ВОДОЛЕЙ

Той небрежно ще се втурне из ада, разказвайки, че вече го е виждал. Ще се занимава с идеологическа работа и ще предлага гениални идеи за подобряване на примитивните инструменти на труда на работниците в ада.

РИБИ

Те ще започнат да съжаляват всички, най-вече – себе си. Те ще се настанят скромно някъде в ъгъла, ще пият, ще плачат и ще започнат да чакат какво ще се случи по-нататък.

Дяволът не е толкова страшен, колкото го описват!

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post