пн. апр. 29th, 2024

Тъмните сили се почувстваха застрашени

Това, което виждаме, е само малка част от случващото се. Процесите, пред които е изправен светът сега, включително цифровите процеси, показват, че човечеството се приближава към нова извънредна ситуация.

Какви скрити процеси протичат в света на глобално ниво?

Ние сме управлявани от непробудени

Бяха наложени строги информационни ограничения върху човешката популация. Допуснатата до нас информация е само един процент от общата.

Силите, които управляват нашия свят, използват силата на ума на непросветени и непробудени хора. Сега те са на власт. Умовете им са лишени от любов, прошка, състрадание. Просто казано, те нямат интерес да направят нещо наистина добро за другите хора. Тяхната цел, на първо място, е да контролират човечеството, да притежават икономиката и финансите.

От тях и около тях е енергията на Дявола, който иска да контролира всяка стъпка на всеки човек. Вибрациите на тези същности са изключително ниски. В тяхната енергия на мрака вие никога няма да можете да видите истината. Лидерите, които сега управляват света, черпят енергия и сила от собствената си тъмнина, от собствената си непробуденост. Хората, които сляпо действат по техните инструкции, отиват в бездната.

Непробудеността е Тъмнина. Ако искате да намерите нещо, тогава имате нужда от Светлина, трябва да я включите.

Инструменти за контрол

Нашият свят се управлява от три системи. Първата система е религията. Втората е образователната система. И третата е политическата.

Тези системи са специално проектирани да държат човечеството в робство, да лишат хората от собствената им сила, да манипулират напълно умовете им. Те откраднаха Светлината на разума от човечеството, истинското самопознание. Те дават фалшиви вярвания. Те манипулират хората.

Хората са били заблуждавани от древни времена. Те не знаят истинските си цели в живота, не разбират истинския си „Аз“. Истинската същност беше открадната, скрита. От момента на раждането до смъртта хората са привързани към определени значения, определен статус.

Но когато дойде време да се раздели със земното, човек захвърля зависимостта си от властта и трябва да се изправи срещу себе си.

Тъмните се почувстваха застрашени

Сякаш сме покрити от тъмна сянка, от оковите, с които сме вързани от векове. Неорганичните сили, които управляват нашия свят, преследват една единствена цел – да направят хората все по-зависими от властта, за да загубят свободата си.

Тези сили са на нашата планета от незапомнени времена. Те гарантират, че човечеството никога няма да се издига до ново ниво на съзнание. Техният ум по принцип не може да разбере дълбочината на човешката еволюция, дълбочината на съзнанието на хората.

И техните цели по отношение на хората по никакъв начин не са в хармония с новото съзнание и ред, който сега се изгражда от човечеството. Затова сега те са в истинска паника – робите се освобождават и нищо не може да ги спре.

Откакто тези неорганични сили са осъзнали, че вече не могат да живеят в стария си световен ред, че съществуването им може да приключи, те се опитват да изхвърлят цялата негативност върху нас. И това е една от причините светът да е в такава треска в момента.

Съобщение от Висшите сили

Основното нещо, което трябва да разберете, е, че каквото и да се случва във външния свят, винаги трябва да превръщате енергията си в любов и вяра, защото те създават истински щит, те са защита. И това се отнася не само за земната любов, но преди всичко за любовта към Бога.

Сега се приближаваме към една от най-важните епохи, така че трябва да се събудите, да пуснете Светлината и да я разпространите сред хората около вас. Отчаянието гаси  Светлината, която изучаваме, а след това Тъмнината поглъща, винаги трябва да помним, че Бог разпознава децата си по Светлината.

В тези времена е много трудно да се поддържа висота на мислите и да се даде топлина на душата на света наоколо, но това е единственото нещо, което ще подкрепи и ще даде началото на нов свят. Цялата светлина, добротата, способността да бъдем щастливи, независимо от всичко.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post