пт. апр. 26th, 2024

Ранди Пол Гейдж: Законите, по които живее Вселената

Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Трябва доброволно да се разделите със стереотипите си

Ранди Пол Гейдж е експерт по саморазвитие, специализиран в успеха и богатството. Известен като автор на книгата „Защо си глупав, болен и беден… И как да станеш умен, здрав и богат!“ (Уикипедия)

1. Законът за празнотата.

Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Трябва доброволно да се откажете от стереотипите си.

2. Законът за циркулацията.

Бъдете готови да се откажете от нещо, което притежавате, за да получите нещо, което желаете.

3. Законът за въображението.

Първо трябва да видите просперитета във въображението си. Напишете описание на вашия идеален ден и не го показвайте на никого, освен на някой, на когото имате доверие. Запазете това описание някъде под ръка и го прочетете отново в свободното си време.

4. Законът за творчеството.

Човек може да постигне просперитет чрез енергията на своето мислене, интуиция и въображение.

5. Закон за възмездието и получаването.

Ако подарите нещо, то ще ви бъде върнато десетократно. Когато получавате благословии, е много важно да ги споделяте с другите. Ако имате дарба, а не я използвате, вие обиждате своята Божествена същност. За да почетете правилно способностите си, трябва да се радвате на дарбите и да ги споделяте с другите. Ако направите това, ще привлечете още повече благословии в живота си.

6. Законът за десятъка.

Вселената винаги ще вземе своя десятък. Това е просто закон за благодарност към източника на подкрепа – 10% от всичко, което имате. Никога не знаете как вашият десятък ще ви се върне. Парите са нещо обичайно. Но може да дойде и под формата на помирение с някого, нови приятелства, възстановяване и т.н.

7. Законът за прошката.

Ако не можете да простите на хората, не можете да приемете богатството си. Ако душата ви е изпълнена с омраза, любовта не може да намери място в нея. Трябва да се освободите от негативните чувства, които ви поглъщат и не ви дават почивка.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post