пт. апр. 26th, 2024

Астролозите разкриха трите зодии, които ще съсипят живота на всеки

Астролозите посочиха тритe знака от зодиака, с които е трудно да се дружи, да се работи и да се изграждат любовни отношения

Първият е Телец. Те са фокусирани предимно върху материалните блага и изобщо не се срамуват от това. В същото време Телците често отиват твърде далеч и започват да изглеждат като „скъперници“ в очите на приятели. Те не обичат да дават пари за подаръци, забавят връщането на дълга до последно и не се притесняват внимателно да проверяват общата сметка. Телецът може да бъде щедър само към най-близките и то до първите проблеми във връзката.

Подчинените на шефа Телец не могат да се нарекат късметлии – те ще трябва да чакат много дълго време за бонуси или увеличения на заплатите. Звездните познавачи съветват да избягвате финансови сделки с представителите на този земен знак.

Рибите на пръв поглед изглеждат дружелюбни и чувствителни, но те просто не обичат откритите конфликти – но те са добри в изливането на негативизъм чрез пасивна агресия.

В приятелски или романтични отношения с Рибите липсва комфорт: те са добри манипулатори, които знаят как да настроят всеки срещу врага си или да накарат човек да прави каквото те искат.

След кавга с Риби общите ви приятели могат да застанат на тяхна страна, дори ако сте пострадали. Рибите обичат да поставят ултиматуми и не усещат границите на другите, но са добри в намирането на слабостите. От Рибите най-често можете да чуете най-нетактични въпроси или коментари за натрупаните килограми, нов роман или тежка раздяла.

Скорпионите са признатите „злодеи“ на зодиакалния кръг. Всъщност в тях се борят доброто и злото, а другата половина страда от тази борба. Представителите на знака ще звъни непрекъснато на телефона на любимия, когато излезе да се отпусне с приятели, след което се извиняват и обещават, че това е за последен път. Не трябва да вярвате: това е природата на Скорпионите. Можете или да го приемете, заедно с непрестанните телефонни проверки и атаки на ревност, или да се разделите и да се откажете.

Но е опасно да обиждате Скорпионите: този знак се смята за най-отмъстителния. Ако сте пресекли пътя на Скорпион и нищо не е последвало, тогава той чака подходящия момент, за да подаде студено отмъщение.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post