чт. апр. 18th, 2024

Слънчевото затъмнение на 25 октомври ще предизвика глобални промени

 

Къд

Къде ще може да се наблюдава слънчевото затъмнение

Какво не може да се прави.

На 25 октомври 2022 г. ще се случи голямо слънчево затъмнение, което ще може да се види както в Европа, така и в Близкия изток и Азия. Луната ще покрие Слънцето с 86%, оставяйки тънък слънчев полумесец.

Началото му ще бъде около 12:30 ч., а максималната фаза около 13:40 часа. Явлението ще приключи малко преди 15:00.

На 8 ноември ще има и пълно лунно затъмнение. И ние трябва да вървим по този коридор на затъмненията.

По време на затъмнение обикновено се стъмва като вечер – не трябва да се страхувате от това, това са само съпътстващи явления. Луната ще блокира по-голямата част от слънчевата светлина – което психологически има много силен ефект върху човека, създавайки паника. В този случай короната на Слънцето може да стане неочаквано синя. Това също не трябва да ви плаши и има научно обяснение. Освен това животните по време на затъмнение могат да полудеят или внезапно да си легнат.

Слънчевото затъмнение на 25 октомври 2022 г. ще обхване огромна площ.

Слънчевото затъмнение винаги е означавало огромна промяна в живота на хората, обикновено към по-лошо. Това е красив, но опасен ден, когато хората изпитват безпричинна паника и страх. Слънчевото затъмнение обещава неприятности.

През Средновековието слънчевото затъмнение е означавало смъртта на краля. И по време на битка – затъмнение обещава неприятности и поражение. В езичеството затъмнението означава гневът на боговете. Китайците вярват, че Слънцето е образ на владетеля, ако моралът на владетеля намалее, това се отразява в Слънцето.

По време на затъмнението масовата психоза на хората се засилва и някои хора могат да се държат нелогично. Като цяло слънчевото затъмнение означава бурна ситуация в света и бъдещи катаклизми, въстания и природни бедствия. През 10-ия и 11-ия лунен месец затъмнението заплашва със загуба на добитък и глад

И колкото по-голяма е площта на затъмнението, толкова по-големи са проблемите.

Какво не трябва да се прави по време на слънчево затъмнение

В деня на слънчевото затъмнение в никакъв случай не трябва да се жените
В този ден трябва да бъдете много внимателни при шофиране и на прелезите.
Слънчевото затъмнение обещава провал на реколтата – така че си струва да се запасите с храна
В деня на затъмнението трябва да почистите – излезте и изхвърлете стари неща
В този ден не можете да пътувате и да извършвате никакви транзакции
Не забравяйте, че тревожността и страхът ще се увеличат през този период – затова не вземайте импулсивни решения и не губете връзка с реалността.

Обобщавайки, можем да кажем, че знаците ни обещават неприятности, но както разбирате, неприятностите няма да дойдат при всички, просто защото това не се случва. Ние не можем да устоим на такива мащабни сили, но можем да разчитаме на закрилата на Бог и да се молим.

Но промяната не винаги означава нещо лошо. Въпреки че дори физически светлината на Слънцето угасва и настъпват студ и тъмнина, след това то се преражда и понякога затъмнението означава нова възможност, прераждане. Но фактът, че след 25 октомври 2022 г.   ще се променят много неща, е извън всякакво съмнение.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post