чт. апр. 25th, 2024

Как да изчистите подсъзнанието си: вълшебна техника за самоизцеление

Чудото на тази техника е, че работи дори когато не вярвате в нея…

Всеки ден сме в социума, четем новини, изправяме се пред житейските си препятствия. Всичко това по един или друг начин се отлага в подсъзнанието и се установява в мислите.

Изглежда, че разбираме, че не искаме да се стресираме и тревожим сега, но все пак, някъде в дъното на ума, мислите и преживяванията продължават да живеят своя отделен живот.

Техниката, за която става дума, не е нова. Тя е на много, много години. Някой дори е чувал за това повече от веднъж или го практикува. Но има и такива, на които определено ще бъде полезно и ще е като спасителен пояс.

На пръв поглед изглежда някак странно и никога дори магическо. Някой дори смята, че се пишат глупости. Но милиони хора, които прилагат тази практика в живота, отдавна са потвърдили, че тя работи и е невероятна, вълшебна.

С нейна помощ можете да премахнете всякакви негативни блокажи и страхове, да се отървете от обиди, да спрете потока от досадни мисли за гаден човек, да намерите вътрешен мир и хармония.

Практиката идва от Хаваите.

Основното нещо, с което трябва да започнете, преди да започнете да я прилагате в живота си, е още веднъж съзнателно да определите, че вие ​​сте тези, които сте отговорни за живота си и за всичко, което се случва в него. И само вие сте неговият най-важен магьосник господар.

Практиката се нарича „Хоопонопоно“, което означава „направи го правилно“ или „поправи грешка“.

В Практиката има ключ. Този ключ е фразата – „Светът започва от мен!“

Ние сме магнитът за това, което привличаме.

Понякога мразим да го признаем, но все пак работи по този начин.

Ние сме тези, които решаваме какво да допуснем в живота си и какво да подминем, какво да оставим като душевна дъвка и от какво да се отървем.

Важен момент: ситуацията е просто ситуация. Дори най-лошата ситуация е само момент или период от живота.

Но защо тогава задържаме това в главите си толкова дълго? Защо не спим нощем заради това? Защо това ни позволява да се разделяме с хората и да водим тихи войни, без да общуваме векове наред с хора, които някога сме обичали?

Просто е: не е в ситуацията, не в самия момент, а в нашите емоции и чувства, останали след това.

Именно те продължават да живеят отделен живот вътре в нас, принуждавайки ни да се мъчим, тревожим, страдаме, мразим, страхуваме и т.н.

За да спрете да се чувствате негативно към човек или ситуация, трябва да работите със себе си.

Ако искате да промените света, започнете от себе си.

Тайната на техниката Хоопонопоно

Ще трябва постоянно да произнасяте на глас или мислено четири фрази за известно време:

Обичам те

Мощните вибрации на тази фраза задействат пречистването на негативността, която е насочена към вас самите, друг човек или някакъв момент/ситуация.

Да, трудно е да се приложи такава фраза към нещо, което или някой е много досадно, предизвиква омраза и гняв. Но за общата кауза и собственото си щастие трябва да го направите.

Наистина съжалявам

Тази фраза задейства осъзнаването на възникналата ситуация. Тоест вие сте възрастен, без да се опитвате да се криете и да прехвърляте вината, разбирате това. И когато човек разбере причината и механизма на стартиране, за него е по-лесно да коригира всяка повреда.

Прости ми

Тук говорим за това, че искрено съжалявате и молите за прошка за това, че несъзнателно и неволно сте се оказали създател на негативна ситуация.

Можете да го отречете, но експлозивен момент или конфликт винаги е следствие. Причината и началото може да се крият някъде много далеч. Дотук не проследихме момента, но после с гръм и трясък прехвърлихме вината върху друг човек.

Аз ти благодаря

Тук за отношението на възрастните към собствения живот и за отговорността. Само най-мъдрият и най-богатият духовно човек е в състояние да приеме живота такъв, какъвто е: да види „лошото“ като важни уроци за себе си, да натрупа опит, да става ден след ден по-добър от предишния и т.н.

Чудото на тази техника е, че работи дори когато не вярвате в нея, но продължавате да повтаряте на глас или мислено тези мощни изчистващи фрази.

Имате ли нужда да намерите мир и хармония, да освободите ума си от блокади и страхове, притеснения и дори вина?

Просто повтаряйте всяка фраза в продължение на 2-3 минути, като я насочвате към себе си (кажете името). Редът не е важен. Редът няма значение, защото ние работим с подсъзнанието и вътрешния Аз, с мощни вибрации и енергия.

Трябва да подобрите отношенията с човек, да се отървете от гнева след кавга или конфликт?

Усамотете се, седнете някъде удобно и си представете този човек да седи срещу вас. Нека този човек във вашето въображение да бъде в светли дрехи.

Кажете същото в продължение на 2-3 минути, всяка фраза, като се обръщате всеки път по име към този човек, сякаш разговаряте с него на живо.

– Обичам те, (името).

– (името), много съжалявам.

– Прости ми, (името).

– (името), благодаря ти.

Просто опитайте. Бъдете спокойни, хармонични, добри, открити, сърдечни и искрени, изпълнени със светлина и топлина, умейте да вървите напред и да трупате опит, да придобивате мъдрост, да познавате себе си и да се лекувате според нуждите. Вие можете всичко!

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post