12 признака, че сте обект на черна магия

Продължителното излагане на такива въздействия води до необратими последици …

Не веднага, но идва момент, в който човек, на когото е направена черна магия, започва да усеща всичките й „прелести“. Нека разберем какво точно се случва най-често с вече напълно затъналите в черната магия и кога вече не става дума за прогонване на тази магия, а за сериозно, дълбоко прочистване, което не търпи отлагане.

1. Хранителни разстройства

Започвате да ядете твърде много или почти пълен отказ от ядене (на хляб и вода, закуски). Но по един или друг начин апетитът ви се променя драстично и най-често изчезва напълно. В някои случаи тялото изглежда изобщо не може да възприема храната.

2. Жажда за алкохол, тютюнопушене

Дори и да не сте правили това преди, започвате да пиете и пушите. Ако сте го правили, навиците се влошават, стават по-силни.

3. Внезапни сривове

Всичко ви дразни, всякакви дреболии могат да ви вбесят, често плачете или обратното, искате да плачете, но не можете.

4. Чувство на агресия

Ядосвате се на другите, на себе си, на живота си. Като цяло е лесно да нещо да ви доведе до агресия. Вие сте като преследвано животно.

5. Не преминаваща умора, сънливост

Постоянно сте изтощени, дори и да сте почивали една седмица. Нямате сили за нищо, изтощени сте и искате да спите.

6. Безсъние въпреки желанието за сън

Обикновено не можете да спите. Сънищата са тревожни, липсва ви достатъчно сън, в някои случаи почти пълно безсъние.

7. Желание за разрушаване – приятелства, любовни връзки, брак

Вие, сякаш обсебен, се вкарвате в ситуация, в която се оказвате сами. Карате се с близки, опитвайки се да отблъснете хората от себе си, сякаш нарочно.

7. Желание за самоунищожение

Всякакви вредни неща. Опасни „приключения“, очевидно ненужни действия, покупки, посещения на „специалисти“, които само ще влошат нещата. Всички ваши действия изглежда са насочени към несъзнателно причиняване на вреда на себе си.

8. Чувствате се зле навсякъде, независимо къде се намирате.

Където и да отидете, никъде не можете да намерите спокойствие, било то природа, или храм. Еднакво зле сте навсякъде.

9. Всички пътища са затворени, накъдето и да направите крачка.

С каквото и да се захванете, всичко накрая рухва, изтича през пръстите ви.

10. Имате чувството, че постоянно сте в нервен срив

Човек подложен на черна магия има много подобни симптоми на човек с нервен срив, психично заболяване. Поради тази причина често, по погрешка, такъв човек става клиент на психиатрични болници, макар и не постоянно, но редовно ги посещава.

11. Странни сънища, в които се появяват мъртви или странни същества

Сънищата обикновено сигнализират, че всичко с вас е зле. Чрез сънищата може да ви бъде напомнено какво ви се прави, че магията е насочена към вас и накъде води всичко това.

12. Обсесивни страхове – страх от пътуване, страх от излизане от вкъщи.

Подобни натрапчиви състояния са характерни и за напреднали случаи на черна магия. Изглежда, че необясними страхове ви преследват. Това е така, защото магията често изважда на повърхността всичките ви блокове, които дремят на финия план.

Във всеки случай, ако в началния етап, когато черната магия само ви води и леко съсипва нещата, е напълно възможно да я изчистите и може да ви се помогне. Но колкото по-занемарен е вашият случай, толкова по-трудно ще бъде да ви се помогне, а за някои това вече се оказва необратимо, защото дълготрайният ефект от подобни състояния просто прави човека редовен гост на болниците.

h1 style=“text-align: center;“>Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!