нд. апр. 28th, 2024

8 декември 2022 г.: ключовото Пълнолуние на съдбоносните промени

„Студената Луна“ ще ви позволи да погледнете на познатите неща по нов начин. Това е моментът да свалите маските и да проверите връзката си за здравина…

Последното пълнолуние за 2022 г. се нарича „Студена Луна“. Ще премине в зодия Близнаци. Този представител на хороскопа ще внесе баланс, а „Студената Луна“ ще ви позволи да погледнете по нов начин на познатите неща. Това е моментът да свалите маските и да проверите връзката за здравина…

Влиянието на пълнолунието ще продължи до 10 декември включително. Това означава, че в момента има много експлозивни моменти във въздуха по отношение на емоции, чувства и идеи.

Някой е разкъсан от изобилие  на творчество, желанието да има време да започне нещо ново и да завърши старото, а някой ще иска несъзнателно да унищожи всичко в края на годината, така че по-късно „с чиста съвест“ да влезе в 2023 г. , намирайки си кого и какво да обвинява за своя провал и незрялост.

Това е абсолютно невъзможно.

Точно сега, през тази седмица, вие се вземате в ръце и слагате всичко по рафтовете, слагате го в кутии и го изсипвате в магически съдове.

Решете въпроси, които висяха във въздуха дълго време. Опитайте се да завършите всичко, което е започнато толкова отдавна, когато динозаврите все още тичаха навън. Ако ясно виждате, че няма такава възможност, затворете този магазин. Пуснете. Достатъчно.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНО Пълнолуние. Така че решете с кой ключ и какво искате да останете и кой е крайно време да изхвърлите или да оставите на някого за спомен.

Това се отнася за проекти, обучение, взаимоотношения, ремонти и всичко останало. Особено с творческите намерения трябва да работите. Може би нещо друго ви е чакало отдавна, а вие все още се придържате към старото.

Сега е важно за вас да се отървете от баласта, като решите от какво наистина се нуждаете, какво ще ви донесе щастие и полза.

Такова пълнолуние се нарича още Студено пълнолуние, тъй като е декемврийско, истинско зимно. Ще се случи в зодия Близнаци. Чувствате ли?

И не става въпрос за това, че са ви дали асо в ръкава и разрешение за раздвоение на личността. Не!

Тук става дума за разсъждение, мислене, мечтаене и планиране разумно, с хладна глава, близо до душата и сърцето.

Мотото на това пълнолуние е ВАШИЯТ УМ! УЛОВЕТЕ МОМЕНТА!

Докато енергията прелива в момента, използвайте я.

След 8 декември Луната ще започне да намалява. И ще има новогодишна суматоха, годишни отчети, подаръци, много различни неща. Не отлагайте за края на годината това, което сега може да се направи лесно, естествено и много ефективно.

Не забравяйте да отделите време за себе си: уютни тихи вечери с любими хора или сами, романтични срещи, срещи с най-верните и надеждни приятели.

Просто не забравяйте да проследите вътрешното си желание. Не трябва да има около вас токсични хора и такива, които обичат да се хранят с чужда енергия.

Сега трябва да се обърне специално внимание на здравето: храната трябва да е здравословна, богата на витамини, лека и вкусна.

Преди лягане-  без филми на ужасите, неотложни дела и нервни новини.

Представете си, че точно сега се намирате в приказна къща, където всичко е добро, защитено, уютно и спокойно. В тази къща трябва да се изпълни всичко най-съкровено и истинско- това се случва.

Този период е най-доброто време за подготовка за прехода към Нова година: без суетене, тичане и умора.

Бъдете най-близкият, верен, отдаден, чувствителен и грижовен човек. Обърнете си внимание.

Разберете сами, какъв човек сте? Какво наистина искате и от какво сте уморени? Каква истинска мечта е скрита дълбоко във вас, че вие е страх дори да я изречете? Как се чувствате?

Следете за чистотата на мислите, пространството, комуникациите и всичко, което ви се случва. Не допускайте боклуци, опити за внасяне на недоверие, объркване или страх у вас.

На лист хартия (в нощта на 8 декември) можете да напишете план за намерения за 2023 г., така че в новогодишната нощ със спокойна душа и сърце просто да се насладите на празника, да пожелаете на всички добро здраве, да се смеете и да запалите бенгалски огън. Естествено, без частици НЕ, в сегашно или минало време. Пишем това, за което наистина сме готови, искаме, наше е и не е откраднато от никого. След това го слагаме на прозореца до обяд или вечерта на 8-и.

На първото пълнолуние за 2023 г. остава само да презаредите желанието и да добавите точки, ако е необходимо.

Между другото, точно сега помислете за изненади, подаръци и различни приятни неща за Нова година за вашите близки. Тогава ще кажете благодаря на себе си, когато всички тичат наоколо изтощени, а вие релаксирате, зареждате се с енергия, имате много време за себе си и всичко е супер-супер.

Никакъв рисков бизнес и нови начала. Без мъчения и обиди с лоши думи. Без разочарование от факта, че нещо не се е получило. Без обида към Вселената. Без търсене на виновен. Важно е.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post