чт. апр. 25th, 2024

Три знака на зодиака, които по-често от останалите привличат тъмните сили

Изглежда така, сякаш самият крал на ада прави всичко, за да ги накара да страдат…

Астролозите смятат, че представителите на тези три знака на зодиака са особено податливи на влиянието на тъмните сили от останалите.

Телец

Сякаш самият крал на ада прави всичко, за да страдат представителите на тази зодия. Затова той ги подлага на трудни изпитания, които не винаги могат да преминат. Справянето с такъв приток на негативност може да бъде трудно, така че те често просто се отказват.

Козирог

Астролозите отбелязват, че най-слабото място на Козирозите е здравето. Или имат проблеми със стомашно-чревния тракт, или ги боли кръстът, или страдат от зъбобол. Опитите да се занимават със спорт или да преминат към правилно хранене не дават положителни резултати, което само предизвиква гняв и разочарование сред хората, родени под това зодиакално съзвездие.

Рак

На Раците често може да им се струва, че около тях има само предатели. Или разбират за предателството на любим човек, или приятел се оказва враг, или познати общуват с тях само за своя собствена изгода. За нежните и чувствителни Раци е много трудно да се борят с подобна несправедливост, затова те често се затварят в себе си.

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post