пт. апр. 19th, 2024

2023 ще бъде годината на пълния избор и Страшния съд

Сега сме в края на една ера, когато епицентър на живота беше властта, материалните ценности, потреблението, разнообразието от удоволствия, инфлацията на егоизма.

Тази ера ще бъде заменена от ера на духовност, когато смисълът на самия живот, разбирането на фините материи, тяхното управление ще станат ценни, където култът към личността и силата е изтрит и човечеството трябва да се обърне към по-висшите материи.

На езика на психологията пубертетът ще бъде заменен от фаза на зрялост. И това ще се случи от 2026 до 2032 година.

Не се оставяйте да бъдете пречупени

Сега между хората се води ожесточена борба за съществуване. И през следващите няколко години тази борба няма да спре. Хората, които имат съвест, човечност, благоприличие се опитват да запазят възможността за преход към духовната ера. Но има много, които искат да останат в стария свят.

Висшите сили ни чакат да достигнем нивото на висок поток от човещина, така че нашата цивилизация да има право да съществува, а не да завърши пътя си, както например предишната цивилизация.

Трябва да разберем, че всеки от нас съдържа духовната памет за самолечение, създаване на реалност, способност за контакт с висши форми на съзнание, способност да използва нашите ресурси на тялото и света около нас в полза на всички , живеещи в пълно съгласие и хармония помежду си.

Благодарение на това можем да достигнем това ниво на еволюция, до което никой не е достигал преди нас. Но срещу нас се изправят „хищници“, които искат да запазят всичко както си е – с войни, разрушения и изкуствено отгледани болести, опитват се да покажат силата си, програмират човешкото съзнание, като разрушават седемте психоенергийни центъра.

Първият център, който е поразен за контрол, е веригата за биологично оцеляване. Тоест трябва да ви накарат да мислите, че няма да оцелеете. И за да останете живи, трябва да извършите определени действия.

Вторият център е свободната воля. Забрана за движение, затваряне на граници, забрана в обществото за ръкостискане, ако не подкрепяш определени тенденции. А за свободата човек може да даде много и да предаде много.

Третият център е невросоматичен. Това всъщност е, когато човек под въздействието на влияние се отказва собственото си тяло и се превръща в послушен инструмент в ръцете на другите.

Четвъртият и петият център на поражението, към които може да се приближим, е само когато трите предишни се сринат, са психогенетични и духовно-метафизични. Това е връзка с Източника, висш „Аз“, вашата Божествена същност и духовна сила, благодарение на които можете да разберете какво се случва в този свят, да анализирате, осъзнаете и запазите вътрешното си ядро. Ако го счупите, тогава ще бъде много по-трудно да се борите и да се спасите.

Шестият център е мета ниво. На него можете напълно да пренапишете вашата реалност, да създадете желаните събития. Но как е възможно това, когато всички в обществото трябва да са роби и жертви? Но ние на това ниво можем не само да променим живота си, но и да повлияем на всичко, което се случва. Ако този център е засегнат, тогава медитациите и молитвите не достигат до Източника. Ето защо нищо не се променя.

На това ниво е много важно всеки да запази своята цялост. Тук съзнанието е в състояние да улавя вълни с различни честоти и е в състояние да започне лечебни процеси за цялото пространство.

Седмата и последна верига е квантовата. Това е изход към еволюционния прогрес, където осъзнаваш себе си като нещо повече. Че вие сте не само тяло, но дух и душа, енергийна субстанция. Тези хора, които поддържат тази верига, ще им бъде по-лесно да преминат в духовната епоха – те сякаш ще дойдат у дома си.

През последните години ние активно създаваме прецедент, в който те се опитват да гасят и пробият тези нива, за да отнемат правото на собствен живот и да затворят всички пътища за нашето развитие. И натискът нараства все повече и повече, защото времето до прехода към новата ера става все по-кратко.

От януари 2023 г. до 2032 г. ще започне операция за улавяне на последните четири нива. Предстои ни голямо обучение и трябва да успеем да извървим целия път, без да се загубим.

2023-2026 – основни тези

2023 ще бъде годината на пълния избор и Страшния съд. Тази година няма да е лесна. Тези, които са в регресия, ще се разрушат физически или психически, но нивото на вибрациите им ще падне много. Във физиката и в ежедневието това може да се прояви в различни проблеми. Тази година трябва да направите избор – да останете в старото или да отидете в новото. И с този избор ще трябва да живеем до следващите глобални промени в цивилизацията.

2024 е смирение. Това е моментът, в който трябва да разберем какво е светът и да се свържем със света. Това ще бъде първото прозрение, че всичко, което виждаме, е игра и илюзия. Степента на адекватност и съзнание трябва да расте.

2025 и 2026 – промяната на измерението е неизбежна. Отдавна преминахме точката, от която няма връщане, започва нова ера. Периодът на възраждане ще настъпи през 2026 г. и ще се сформира в рамките на пет до шест години.

Препоръки за 2023г

Всички процеси, които протичат в момента на Земята, буквално ни тласкат да променим качеството на енергиите си, за да преминем в едно ново поле, което всички наричат ??Четвъртото измерение – полето на любовта и единството.

Имаме нужда от:

Отървете се от старите програми. Тези програми вече няма да работят в новото време. Това се случва чрез проявата на тяхната сила на духа. Ще бъдем провокирани през 2023 г., изпитани още повече от тази година. Това е така, за да заявим себе си, да покажем ясно намерение, нашата идентичност, нашата връзка с висшите материи и да защитим правата си като личност. По този начин Вселената ще види нашите вибрации и ще ни отговори с опит, а ние ще се освободим от чувството за жертвоготовност и потиснатост.

Поддържайте неговата цялост и режим на пестене на енергия. Трябва да запазим силата и енергията си. Цялото внимание трябва да бъде насочено към себе си. Звучи егоистично, но когато споделяме енергията си под натиск от чувства на жертва, страх и потисничество, няма начин да подновим енергията си. Първо трябва да се погрижите за себе си и едва след това за другите, в противен случай човек бързо ще се изтощи.

Приемайте всичко леко, всички тези новини, които предизвикват чувство на страх, омраза или други негативни емоции. Това не означава, че не трябва да ви пука за всичко, просто не давате възможност да контролират съзнанието ви. Намалете нивото на стрес. Когато сме спокойни, правим по-креативни и градивни неща.

Всичко, което ни се случва сега, всички тези трудности, не е случайно. Пространството ни провокира да постигнем онова качество на енергиите на тялото и съзнанието, с което да преминем към следващата ера.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post