чт. апр. 25th, 2024

„Забелязах, че не само хората са се променили, но и всичко, което е творение на хората. Гледам филми от 90-те с удоволствие, защото всички те са уникални, пропити със специална атмосфера и с интересен сюжет. Невъзможно е да се гледат съвременните филми. А и анимационните сериали станаха скучни и монотонни, сякаш са създадени от някакъв вид изкуствен интелект.

А какво да кажем за музиката? Обичам да слушам прочувствен топъл рок от 1970-1985 г., ярки денс хитове от 90-те, алтернатива от 2000-2007 г., но изобщо не възприемам съвременната музика. Сега в музиката няма душа: тя се създава на компютър. Думите се наслагват върху такт на цифров компютър, наричайки го музика. Такава музика подхожда на роботи, но не и на живи хора!

До 2012 г. прочетох много интересни книги. Това бяха легендарните истории за Хари Потър, Саурон и различни чуждестранни измислици от миналия век. Но сега никой не пише интересни книги. Никой от приятелите ми дори не обръща внимание на това, но осветляването е много важно за мен.

Преди това целият град беше пълен с топли оранжеви лампи с нажежаема жичка. Горещи крушки с нажежаема жичка бяха завинтени в домашните настолни лампи с топла, приятна светлина, което създаваше невероятна атмосфера в стаята.

Сега всички лампи са LED и светят с отвратителна бяла светлина. В супермаркетите ситуацията е същата, затова гледам да не ги посещавам – има доставка по домовете! Дори в добрите стари входове има LED бели крушки.

Преди около къщите има големи градини, а в дворовете растяха дървета.

Съвременните зони с „човеци“ в многоетажките са напълно безжизнена зона за роботи. Няма градини, няма дървета – само здрав асфалт и тротоарни плочи. Най-интересното е, че хората с удоволствие купуват тези апартаменти и живеят добре там.

„Хора“ можеха да се срещнат до 2012 г. Тогава те се срещаха, разговаряха, събираха се, викаха се на гости и не се страхуваха един от друг. Сега всички хора са затворени, антисоциални, необщителни, токсични и се държат по един и същи модел.

Те дори говорят с едни и същи фрази. Кой си ти? Какво ти е необходимо? На колко години си? И после изблик на агресия, независимо от отговорите на тези въпроси! Хиляди пъти се опитвах да обясня на новото поколение, че си пишехме в интернет с непознати, а след това се разхождахме и се забавлявахме. Но съвременните хора не разбират това, защото не се вписва в тяхната програма.

Случваше се да ходя на събирания на различни субкултури, където непознати се срещаха и разговаряха цяла вечер. Посещавах и градски чат срещи, където виждахме само „ника“ на човека в чата! Не знаехме възрастта и външния вид на човека, но това не ни пречеше да се съберем и да се забавляваме.

Когато бях на 19 години, влизах в „ICQ“ и писах на случайни момичета, като веднага предлагах среща. Те дори не виждаха снимката ми, но с удоволствие излизаха на разходка с мен. В ICQ никой за 5 години не е имал въпрос кой съм! И никой не ме попита от какво имам нужда! И никой не ме вкара в черния списък след думата „Здравей“. А съвременните хора не искат да такова неща. Те дори не знаят как да го направят.

Виждали ли сте как се разхожда съвременната младеж сега? Събират се и сядат на телефоните си. Само не разбирам какво правят в тези телефони, ако не са конфигурирани да комуникират? Те вероятно общуват само с тези, които са в тяхната база данни: близки приятели, роднини и съученици.

До 2012 играех на Counter-Strike 1.6. Всеки „псевдоним“ беше уникален и оригинален, а сега във всички игри „прякорите“, фразите и действията са еднакви, сякаш играете срещу ботове. Сравнявайки всички тези факти, стигнах до извода, че повечето хора са заменени от „биороботи“. И се промениха не само децата, но и повечето възрастни.

Тези биороботи се издават по шаблонa: строг дневен режим и движение по едни и същи маршрути. Това са живи хора, които постоянно не спят през нощта, особено през лятната ваканция. А биороботите живеят според биоритмите.

Живият човек може да се движи из града абсолютно свободно, но биороботът винаги следва определен маршрут. И тръгва само ако знае крайната цел на пътя. Тук бих направил аналогия с онлайн запознанствата. Човек ще започне комуникация с непознат само ако е наясно с целта на тази комуникация. Това е жив човек, който може да общува просто така, но биороботът не разбира това.

Подобна ситуация възниква и при движение. Ако на биоробота не се каже целта на маршрута, той просто няма да помръдне. Възможно е да се разхождаме с жив човек просто така, като се движим абсолютно хаотично и дори не мислим къде ще бъдем след 10 минути. Разходката за биороботa е ясен маршрут от точка А до точка Б.

Имам един такъв приятел, който явно е заменен с биоробот. Винаги излизаме на разходка, но той стои на входа като вкоренен на място. И първото нещо, което ме пита като по шаблон е къде отиваме! Докато не отговоря на този въпрос, той няма да излезе от двора. И ако не отговоря, тогава той ще излезе с цел. Иначе няма да може да тръгне!

А когато излиза без мен, винаги целенасочено отива някъде. Ако живите хора могат просто да излязат от къщата и да се разходят, то той винаги ще излезе с ясна цел. Освен това винаги си ляга по едно и също време, независимо от деня от седмицата! Дори на 31 декември си ляга в 22 часа.

Той закусва, обядва и вечеря едновременно. И след 18:00 никога не яде. Истинските хора така ли се държат? Винаги ям по различно време. Ям, когато ми се иска, и дори не поглеждам часовника. Но биороботите имат ясна програма.

Забелязвам също, че ако се появи видео в YouTube или някой изрази мнение, което не съответства на програмата, тогава всички биороботи веднага атакуват такъв човек и го обиждат. Смешното е, че всичките им фрази са еднакви и написани по един и същ модел.

Имам чувството, че всички тези биороботи живеят според едно и също ръководство. До 2012 г. интернет беше пълен с живот през нощта и не само в интернет – улиците и клубовете бяха пълни с хора. А сега всички спят през нощта. След 23:30 социалните мрежи са празни, а по улиците няма никой.

Тези биороботи дори имат копие на стила си на облекло и външният им вид е някак си същият. Всички имат абсолютно еднакъв грим. Като едно лице на милион момичета. Гледаш аватарите и дори не разбираш дали момичето е на 13 или на 35. А преди всяко момиче беше уникално.

Не мога да кажа точно в кой период се промени всичко, но през 2011 г. беше нормално. Помня добре 2011 година, познанства, гостувания и съвсем нормални хора. Но след 2012 г. всичко се промени.

Но какво точно се случи през 2012 г.? Как хората могат да бъдат заменени с биороботи? Не мисля, че Големият адронен колайдер е виновен, защото беше пуснат през 2008 г. Какво може да ги промени е голям въпрос.

За да се държат хората по този начин, е достатъчно да променят състоянието на съзнанието си. Когато казвам, че хората са заменени от биороботи, това изобщо не означава, че истински хора са били отведени на летяща чиния, а роботите от филма „Приключенията на електрониката“ вървят вместо тях. Хората останаха живи, но претърпяха някаква трансформация на съзнанието. Те станаха жертва на процедурата за контрол на съзнанието, превръщайки се в някакъв „цифров“ вид. И това се случи веднага след 2011 г.

Не разбирам само едно – защо някои хора се превърнаха в биороботи, а други останаха нормални? В крайна сметка дори сред младите хора има абсолютно нормални хора.

Имам странно предположение и за това. Забелязах една интересна особеност: всичките ми приятели, превърнали се в биороботи, гледат аниме. Някакъв 25-ти кадър или хипноза, която въздейства на човешкия ум, може да бъде вградена в тези японски карикатури. И тези карикатури започнаха да набират популярност у нас след 2012 г.

Но най-вероятно примерът за аниме е само малко зрънце.
Върху общественото съзнание може да се влияе колкото искаш и по какъвто искаш начин. Тези, които имат такива възможности – спокойно изпълняват плановете си. Във всяка страна това „съзнание“ е различно, но има и общи „световни“ характеристики, под които се обработва населението. И кой ще докаже, че населението на планетата не се контролира от определен, тесен кръг непознати същества?“

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

2 thoughts on “Краят на света е настъпил през 2012 г.”
  1. –> има много вярно в думите на автора по повод световната „зараза“ и подмяна на личността в стил Биороботи след и около 2012- та година, подкрепям твърдението му по темата- още повече, че има достатъчен брой хора, които твърдят същото нещо, а и защото изцяло съвпада с моите лични виждания, наблюдения, опитности и усещания!

    Адмирирам желанието му, един вид апела към обществото и подкрепям идейността му по казуса, защото не е сам по пътя!

  2. Ако авторът реши да се свърже с един непознат , просто да си поговорим за живота както доброто старото време да пише.

    пс – един човек със същите убеждения

    Поздрави ;

Comments are closed.