пт. апр. 19th, 2024

На 7 януари 2023 г. Вселената ще сканира вашите желания

Първото януарско Пълнолуние се нарича Вълча Луна. Важно е да се отнасяте към него с уважение и специално внимание. Именно то ще изгради емоционалния фон за цялата предстояща година.

Който тича като луд нещастник и конфликтолог, ще се държи така и следващите месеци.

Който успее адекватно да премине през този важен период, като вземе себе си и ума си в ръце, свързвайки вътрешен баланс, осъзнатост и хармония, в продължение на много месеци или дори цяла година, ще получава бонуси и екстри от Вселената и от всичко около него.

Каквато емоционална къща построите, така всичко ще бъде подредено в нея. Закон!

Малко за вълците и защо първото пълнолуние през януари се нарича Вълча Луна.

Вълците са мистични, специални животни, те имат връзка с нашата планета и усещат нейните сигнали на друго нечовешко ниво. Това, което понякога човек иска да припише на умора или странен прилив на сила, вълците разбират конкретно – това са биоритмите на планетата и техните вибрации.

Именно в януарското пълнолуние вълците усещат най-мощно влияние, сила и естествен зов. А кое е най-важното за един вълк? Разбира се, продължаването на живота, защитата на другите вълци и създаването на потомство.

През този период емоционалните колебания ще се включат в интензивен режим: кариера и вашите цели или семейство и комфортно спокойствие, ярки емоции или изблици на чувства, студенина или сдържаност, деца и родители и др.

Но тъй като ние с вас не губим време напразно, не си отваряме устата никъде и сме наясно с всички дела, знаем, че сега ретроградният Меркурий е особено активен. Затова няма да правим нови начала, няма да правим големи покупки също, няма да се захващаме с нещо ново, но ще направим грамотен ход към важното.

Да играем на мъдри вълци.

Какво може да се направи точно сега?

Спрете да се опитвате да прегърнете необятността и да се пилеете на всички фронтове в първите дни на годината. Спрете да искате да имате време да започнете нещо ново, да купите и да пуснете.

Време е да насочите всички сили вътре в себе си, да мислите глобално за живота си, истинските нужди и желания. Особено в неработни дни. Можем да си го позволим, така да се каже.

Опитваме се да следим настроението и да не влизаме в конфликти. Ние не реагираме на провокатори и малки неща в живота, които може да изглеждат с размерите на слон.

Правим това, което е полезно за тялото, общото състояние и вътрешната хармония: четем интересни книги, общуваме само с доверени хора и свои хора, не посещаваме шумни места, опиваме се от красота и впечатления от интересни неща , гледаме образователни или емоционални филми (да, по-добре е да плачете като на филм и да разтърсите малко нещата, отколкото да се карате с хората завинаги или да загубите важен бизнес).

Не се претоварваме с мазни храни. Ще бъде страхотно, ако можете да седите три дни на растителна диета: зеленчуци, плодове, билки, ядки и много други.

Включете положителните вътрешни настройки и изживейте пълнолунието и предстоящия период в това състояние. Просто знайте, че всичко ще се превърне в най-красивата и правилна настройка за вас. Не бързайте, не се суетете и не се изнервяйте.

Дишаме спокойно. Ходим с изправен гръб и изправени рамене. Поемаме отговорност за себе си и действията си. Ние не се пробваме в ролята на съдия.

Представете си себе си като мъдър, смел, силен и планетарен вълк. И се дръжте така съответно.

Всички желания и мисли сега са внимателно сканирани от Вселената и Създателя. Така че се покажете от най-добрата си страна.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post