чт. апр. 18th, 2024

Приказно богатство и кариерно израстване: какво ви очаква през 2023 г.

Годината на Черния воден заек обикновено се счита за много благополучна в източния календар.

На преден план излизат семейните ценности и всичко свързано с дома и интересите на близките: намиране на собствен дом, пътуване, раждане на деца, възстановяване на контакти с роднини. Заекът предпочита спокойните хора, цени упоритата работа и предпочита компромисите пред конфликтите и спонтанните резки решения.

Въпреки това, както отбелязват астролозите, за представителите на 12-те знака на зодиака годината е подготвила някои изненади, които трябва да се вземат предвид, за да я изживеете спокойно и благополучно.

Овен

Предстоящата година не обещава пълно спокойствие за Овните. Ходът на планетите обаче обещава подкрепа на представителите на знака, която ще им позволи да се справят с възникналите трудности. През първите шест месеца на годината ви очаква период на себеутвърждаване в професионалното поприще. Тук са възможни както възходи, така и падения, но като цяло прогнозата е благоприятна – с усилия ще постигнете резултати.

През втората половина на годината Овните ще имат възможности да подобрят финансовото си състояние. Особено успешен по отношение на печалбата ще бъде периодът от септември до ноември. Ще можете да направите покупки, за които отдавна сте мечтали.

За Овните е време да подредят нещата в сърдечните дела. Ако нещо не е доизказано с любим човек, натрупали са се недоразумения, то сега е моментът да го изгладите.

Телец

Телците ще трябва да работят много, за да се доближат до целите си. Трябва да преосмислите много неща – и да ги погледнете по нов начин. През първата половина на годината звездите няма да благоприятстват особено напредъка в кариерата. Въпреки това ще успеете да създадете резерв за бъдещето, да се справите със стари проблеми, които спъват възможността ви да продължите напред. Не спирайте да се движите – това ще предизвика значителни промени в живота ви към по-добро.

Лятото ще бъде добър период за професионално израстване и благополучие. Именно целенасочеността ще има положително въздействие върху финансовото благополучие в бъдеще.

На любовния фронт Телецът е изключително активен. Но ако самотните представители на знака могат да си позволят няколко ярки романа, да са сигурни в собствената си привлекателност за противоположния пол, то хората, които са обвързани със задължения, трябва да забавят в началото, в противен случай рискуват да разрушат наистина важни отношения поради моментно увлечение.

Близнаци

Близнаците не трябва да оценяват случващото се според първите повърхностни усещания: събития, които първоначално изглеждат негативни, могат да ви донесат късмет в бъдеще. Годината ще бъде богата както на планове, така и на възможности за тяхното реализиране. Приятели и съмишленици ще ви помогнат с това. Присъщата ви решителност и предприемчивост ще допринесат за постигането на впечатляващи резултати.

В края на пролетта обърнете внимание на здравето си – през април-май ще бъдете уязвими за инфекции. До края на годината има шанс да получите наследство или голяма печалба.

Самотните Близнаци трябва да се вгледат внимателно в хората около тях – вероятно тяхната сродна душа е наблизо. Има голям шанс именно  следващата година да ви е подготвила съдбовна среща, която да завърши с щастлив край.

Рак

Годината за Раците ще бъде изключително важна по въпросите на кариерата. Вероятни са промени в обхвата на дейностите, преразглеждане на целите, към които ще ви тласнат някои разочарования. В края на пролетта ще дойде добър период за осъществяване на планове и лелеяни идеи. Именно през втората половина на годината мечтите ще се сбъднат.

Представителите на знака през следващите 12 месеца ще бъдат финансово стабилни. Сериозно увеличение на доходите не се очаква, но няма да останат без пари.

За самотните Раци звездите обещават много дълбока и благоговейна романтика, която ще им позволи да открият нови аспекти на своята личност.

Лъв

Лъвовете ще имат добра година. Положителни промени очакват представителите на знака в много сфери на живота. Ще бъдете признати за вашите заслуги и ще разширите влиянието си в професионалните дейности. Склонността към преувеличаване на вашите възможности обаче може да доведе до някои проблеми. Не се подвеждайте по щедри обещания – и не ги давайте сами.

Можете значително да увеличите доходите си. Успехът ще дойде при тези, които ще бъдат внимателни към „рецептата“ за успех на своята среда – и например сменят специализацията си.

Свикнал да завладява сърцата, самият Лъв може да се окаже в ролята на плячка. За представителите на знака е важно да не губят предпазливост, за да не изпитат цялата гама от драматични чувства на отхвърления любовник.

Дева

Следващата година ще донесе големи промени в живота на Девата, които в крайна сметка ще се окажат положителни. Първата половина на годината обещава възможности за увеличаване на богатството чрез връзки с правилните хора или чрез наследство. В същото време трябва да имате предвид опасността от финансови загуби, които могат да ви дебнат поради прекомерно прахосничество или лековерие.

От лятото започва най-благоприятният период за кариера и професионална дейност. Не бива обаче да поемате цялата работа на плещите си. Важно е да държите връзка с екипа, да разпределите задачи и задачи между служителите.

Девата ще има шанс да коригира грешките от миналото, да свали от плещите си бремето на неуспешни връзки, за да срещне истинската си любов и да намери семейно щастие.

Везни

За Везните през първата половина на годината успехът ще зависи от околните и умението на представителите на знака да си сътрудничат. Това е времето, което да посветите на установяването на полезни взаимоотношения. Важно е обаче да се отнасяте много внимателно към входящите предложения, особено за смяна на работа – декларираният доход няма да бъде постигнат и новата сфера на дейност ще се окаже малко интересна, всяко желание за растеж и усъвършенстване може да изчезне.

В края на април и началото на май обстоятелствата може да се наложи да преразгледате бюджета си. Елиминирайте финансовите рискове и бъдете изключително внимателни по въпросите на инвестициите. Втората половина на годината ще предостави добри възможности за подобряване на финансовото състояние.

Везните се насърчават да поемат инициативата в любовната сфера. Основното нещо е да не хабите енергия за безразличен човек, а да се насочите към някой, който ви вдъхновява с искрен интерес.

Скорпион

За родените под съзвездието Скорпион 2023 г. готви промяна. В началото и в края на годината ще е особено полезно да обърнете внимание на финансовите дела. Опитайте се да избегнете ненужни разходи, помислете как бихте могли да увеличите доходите си. В средата на годината трябва да работите здраво – само така можете да постигнете желаните резултати. Успехът ще дойде на текущото място на работа. Важно е обаче да разберете, че не всички цели ще бъдат постигнати. Това ще трябва да се реши. Бъдете внимателни към хората около вас – трябва да се доверявате само на най-близките си.

Краят на годината ще донесе приятна изненада под формата на голяма сума пари: бонус, награда, ценен подарък от колеги или роднини.

Скорпионите ще имат възможност да върнат старата си любов, да забравят оплакванията – и отново да изградят съвместен живот. Важно е само да не прекалявате да не забравяте за чувствата на другата си половина.

Стрелец

За Стрелците годината като цяло ще се окаже много благоприятна. През първата половина на годината доброто стечение на обстоятелствата ще ви помогне да преодолеете трудностите, в резултат на което ще усетите повишаване на оптимизма и вкуса към живота. През втората половина на годината ви очакват промени в професионалната дейност. Моментът е добър за търсене на нова работа или стартиране на нов проект.

Не се препоръчва да давате големи заеми дори на близки приятели и роднини, тъй като те могат да се възползват от добротата ви и няма да върнат дълга скоро.

Годината ще даде на Стрелците много нови срещи и запознанства. Ако жаждата за любов надделее над любовта към самотата, тогава ще намерите хармонична и искрена връзка, която може да се развие в семейни връзки.

Козирог

Козирозите ще изпитат смесено влияние на планетите. Сатурн ще създаде някои трудности в бизнеса и в професионалната сфера. Възможно е да сте обременени от отговорности, свързани с вашите роднини, любими хора, с тези, с които постоянно общувате. Трябва да сте готови да преразгледате вашите цели или методи за постигането им. През пролетта се препоръчва да вземете допълнителен проект на основната работа или да се съгласите на предложение за сътрудничество в друга област.

През първата половина на годината ще бъдат актуални въпроси и проблеми, свързани с дома, семейството и местожителството. Ще се стремите да подобрите условията си на живот, затова може да възникнат въпроси относно закупуване на имот, ремонт или строеж на къща. Втората половина на годината ще бъде по-благоприятна и ще ви позволи да започнете успешното изпълнение на отдавна планирани планове.

Козирогът може да изпита несподелено чувство и да загуби спокойствие поради това. Въпреки това, няма да ви се налага да скърбите дълго време – лек роман ще ви върне вкуса към живота.

Водолей

За Водолеите изключително важно ще стане активното общуване, обмяната на идеи с приятели и колеги. По време на тези дискусии вашата креативност ще нарасне. С началото на пролетта ще трябва да решите кое е основното за вас и кое второстепенно. През този период, ако приходите се увеличават, това се дължи само на вашата упорита работа и фокусиране върху целта. В същото време е важно да запомните, че дори при увеличаване на доходите е необходимо рационално да се разпределят средствата. Повечето от тях се препоръчва да спестявате, инвестирате.

В края на април – началото на май може да срещнете трудности по отношение на семейството, дома, близките.

Самотните Водолеи трябва да загърбят срамежливостта си и да се опитат да привлекат обекта на своята симпатия със своя интелект, чар и отлично чувство за хумор. Звездите ви обещават шеметна романтика.

Риби

Рибите ги очаква подобряване на финансовото състояние и нови възможности за развитие. През първата половина на годината ще можете да намерите по-добра работа или допълнителни източници на доходи. През пролетта представителите на знака ще трябва да се освободят от илюзиите, а благодарение на това вие ще можете да си поставите по-реалистични цели. През втората половина на годината ви очакват интересни срещи и обновяване на социалния кръг. Ще научите много нови неща, във връзка с това възгледите ви за света може да започнат да се променят.

В края на годината Рибите ще станат по-разточителни. И за да запазите спестяванията си, трябва да помислите дали всички желания са необходимост или можете да се ограничите по някакъв начин.

Недостъпността и самоувереността ще помогнат на Рибите да постигнат успех с противоположния пол. Тези представители на зодията, които вече са намерили лично щастие, трябва да внесат свежи цветове в семейния бит. Важно е да намалите егоизма си и да спрете да ревнувате партньора си, да се научите да го слушате и да търсите компромиси.

За енергетика – Ирина Калинина

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post