Свръхчовеците – Новата човешка раса вече е сред нас

През май 2012 г. единадесетгодишно виетнамско момиче шокира научната общност, като демонстрира качеството пирокинеза (способността да генерира или контролира огън с екстрасензорни сили).

Новината шокира научната общност, не толкова заради способността за самата пирокинеза, а защото тази способност е възникнала от нормални родители.

Въпреки че тази способност не е нищо ново, тя показа необходимите признаци на произволна генетична рекомбинация, което означава само едно: човешката ДНК се развива много бързо, за кратък период от време.

Най-удивителното е, че това не е единственият случай през последните години, свързан с раждането на човек и силата на пирокинезата. На 24 март 2011 г. четиригодишно филипинско момиче демонстрира същата способност, като запали огън, само като си помисли за запалването на огън, с пълен контрол върху това как и къде трябва да започне.

Четворната спирала

Много хора, когато за първи път чуят тази новина, си мислят, че нещо се случва, че нашият генетичен материал се манипулира или че човешката раса се развива.

Наскоро научна статия в списанието Nature Chemistry обяви откритието на „четворна спирала“, известна още като „G-квадруплекс“, която съществува в човешкия геном.

След повече от 10 години изследвания в лаборатория е създадена „четворна спирала“, но тя никога не е откривана у хора. Сега, с най-сложната технология, учените са я идентифицирали при хора, използвайки флуоресцентни биомаркери. Възможно ли е да сме свидетели на началото на нова ера поради появата на „G-квадруплекс“ при хората или обратното, научни експерименти върху хора са създали този тип принудителна мутация?

Раждане на нова раса

Изследване, проведено от учени от университетите Корнел и Калифорния, показа, че гените на повече от 14 000 души, анкетирани от цял ​​свят, са в състояние да покажат нови, невиждани досега положителни идентификационни мутации, които са започнали да се появяват естествено при хората през последните години. Освен това техният брой бързо нараства. Според научната общност преди петдесет години мутантните гени са се появявали само при 1 на 1000 изследвани души.

Сега тази цифра се е променила значително и е 5 души на всеки 1000 тествани. Това е петкратно увеличение на нивата на мутация сред хората. Още по-странно е, че това може да се разглежда като огромно увеличение на генетичните мутации за кратък период от време. Списание Nature публикува смущаващи данни, че сред нас се извършва много бърза и внезапна мутация.

Предполагаемата еволюционна хронология, която води началото си от повече от половин милион години назад, когато предполагаемият Хомо сапиенс е започнал да ходи, показва, че е имало дълъг период от време, когато генетичните мутации са били стабилни и напълно нормални.

Ето как трябва да бъде еволюцията или поне това, в което сме били накарани да вярваме. Накратко, човешката еволюция е продължила милиони години и откритите мутации са настъпили за кратък период от време.

Свръхчовеци

Професор Дарън Кеснер от Калифорнийския университет предположи, че сред хората скоро ще се появи голяма група от „Х-Мен“, които ще притежават способности, които бихме сметнали за немислими. Много теоретици на конспирацията твърдят, че една от задачите на науката е била да създава свръхчовеци и, обратно, да изкоренява „нормалните“ хора. Мнозина твърдят, че всички хора имат свръхчовешки способности, но с течение на времето науката е успяла да ги обезсили.

Любопитно е, че същата тази научна общност вече признава такива способности като новата сила на „новите хора“, но това също може да е началото на края на човешката раса, както я познаваме, и началото на нова раса.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

2 thoughts on “Свръхчовеците – Новата човешка раса вече е сред нас

  1. Румяна ,пирокинезата не се обяснява с ДНК , а това,че момичето,което е притежавало тази свръхспособност е имало изменено/Мутирало/ ДНК…Мисълта задейства определени гени в ДНК чрез концентрация …

  2. Е, как се обяснява тук пирокинеза, чрез ДНК!
    Играе роля мисълта, а се говори за ДНК!
    Мисълта произхожда от разума, а разума е продукт на ДУХЪТ! Енергийна Модул Система!

Comments are closed.