А Вие поръчахте ли си щастие?

“ 🍀 Все още не съм срещнал нито един човек, който да не иска да бъде щастлив, но проблемът на обществото е, че много хора бъркат мимолетното удоволствие от получаването на някакво материално богатство с щастието като такова.

Щастието не е нещо, което идва или си отива, щастието е състояние 24/7, което не зависи от влияния и промени във външния свят!

🍀Повечето хора, без да го осъзнават, живеят живота си в пустиня, пилеейки ценното време, отредено им от Бог, в преследване на натрапените им от други хора мечти. Такива хора нямат достатъчно време за нищо, на такива хора винаги им липсва всичко, такива хора винаги имат много хронични заболявания, които по същество са им дадени, за да спрат глупавия разум, който се е изгубил по пътя си.

Не е възможно да станеш щастлив човек, без да събудиш съзнанието в себе си! Това е като да отидете в гората за гъби през нощта, събирате ли много гъби с пипане? Осъзнаването е като слънчева светлина, която осветява цялата гора, която съдържа не само гъби, но и горски плодове, животни, растения, където се чувствате в зона на комфорт, тъй като имате възможност да съзерцавате цялата красота на природата, която ви заобикаля.

Човек може да се осъзнае, когато отвори сърцето си! За съжаление нашата образователна система създава усещането, че е умишлено проектирана така, че да осакати личността на детето, където то не се чувства уникално в проявата на своите таланти чрез творческа изява, което затваря сърцето му в детството. Затвореното сърце всъщност е липса на хармония между РазУма и Душата, човек срива своите Божествени координати и минава през живота като сляпо коте, или по-скоро него го водят!

🍀 Спокойно мога да се нарека щастлив човек и това е за вътрешното състояние, обичам се за това, че успях да преодолея този път. Тези, които са били обучени от мен или са работили с мен в консултативни сесии, знаят, че дори само да са в моята област, независимо дали са онлайн или офлайн, те винаги получават промяна в съзнанието си и трансформация на искането си.

Наистина няма нищо магическо в това – работа с енергии! Човек със своето състояние винаги засяга друг човек и ако човек е минал по пътя на своята трансформация не според книгите на теория, а чрез практиката на живота, той е в състояние да излъчва такава WI-FI мощност.“

По материали на Езотерика

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!