„Огледалото на всички наши проблеми“

🍀Каквото и да се случва в живота ви, научете едно просто правило: „Причината винаги е във вас“

– Съпругът/съпругата ви напускат – причината е във вас!
– Имате здравословни проблеми – причината е във вас!
– Живеете бедно – причината е във вас!

🍀Всичко, което ни заобикаля, е резултат от нашето вътрешно състояние и каквито и маски да носи човек, той не може да управлява живота си, докато не се научи честно да се гледа в огледалото на своята реалност. Променяйки себе си, вие променяте своята Вселена!

🍀Но това изисква работа върху себе си и не става въпрос за приказки, как да успеете, а за сълзи, вътрешна болка от това, когато осъзнаеш колко си незначителен, когато прехвърлиш отговорността за живота си на някого и за да излезеш от това блато, в което сам си се забил, трябва да започнеш с осъзнаването – че причината е в теб, и само в теб!

🍀 Каква е разликата между завършен (богат / успешен / щастлив) човек и пълен дегенерат (беден / обвиняващ / нещастен)? Да, защото в живота си такъв човек поема отговорност за себе си и ако нещо не го устройва, той се променя преди всичко, а не се опитва да обвинява някого!

Само работата върху себе си може да ви даде шанс да се развивате, а не да деградирате!

🍀 Няма такъв човек, на когото да не може да се помогне радикално да промени живота си, има само такъв човешки порок, наречен гордост, с помощта на който определени същности започват да контролират човека;

Тяхната цел е да държат на ниско ниво честотите на неговата жизнена дейност чрез потискане на неговата Воля, а това е много просто – налагат на човека мислите, че някой друг е виновен за всичко, което му се случва, но не и той!

Помислете върху това!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!