ср. апр. 24th, 2024

Две тайни, които почти всички жени крият от мъжете

Две теми табу…А вие вярвате , вярвате…Защото съвременната жена е прекрасен илюзионист!

Жените имат две теми табу, на които почти никой мъж няма да чуе честен отговор. Изключение е, ако жената е твърде коректна и честна, а също и ако жената уважава мъжа си толкова много, че самата мисъл за лъжа е отвратителна за нея.

Но винаги има изключения за това и изключения, с които се сблъскват максимум двама-трима мъже от сто. Всички останали попадат в „общия знаменател“, в който правилата са еднакви за всички. И преди да преминем към тези неща, ще направим малко отклонение.

Каква е основата на женската привлекателност? Красотата? Да, този отговор е твърде повърхностен, да кажем, върхът на айсберга. Истината е много по-дълбока и верният отговор е:

Женската привлекателност се основава на илюзия!

Като цяло съвременната жена е прекрасен илюзионист. Нейната задача е да убеди потенциално гадже, че е много по-добра от „нормалната“ версия на себе си. Най-простите начини са:

Козметика – днес и най-скромната сива мишка може да стане Мис Вселена.
Фотошоп и филтри – в интернет пространството се въртят много закачливи снимки, на които дори с помощта на един филтър една жена губи десет-двадесет години и се преобразява до невъзможност.
Или… скриване на някакви „интересни“ факти от миналото, или откровена измама.

Затова да се съсредоточим върху последната точка, тъй като тя е пряко свързана с този материал. Репутация. Това е на първо място за съвременната жена.

Срещали ли сте тихи момичета, които някъде зад кулисите правят неща, от които и на най-информирания мъж му настръхва косата? Скромна отлична студентка, която, изглежда, от няколко години не може да намери достоен принц за себе си, прекарва цялото това време с различни мъже и ги върти по такъв начин, че дори най-опитният „психолог“ би завидял.

Жените ценят репутацията си, но често тя се основава на илюзия или обикновена измама. И така стигаме до темата на материала. За да поддържа илюзията за достойна жена, за която мъжът не се срамува да я вземе за съпруга, жената почти винаги ще крие две неща от своя мъж:

Брой мъже, които са били ПРЕДИ

Жените отдавна са измислили универсален отговор:

– Мила, колко мъже имаше преди сватбата ни?

– Три! И всички заради голяма любов!

И нека пропуснем факта, че всъщност не бяха трима мъже, а тридесет, а и без да броим мъжете, с които жената върти прости интриги – приятна кореспонденция, интересни снимки и т.н.

Тук дори самата жена усеща противоречие. От една страна, тя разбира, че такъв огромен брой мъже не е нормално. Но от друга страна… съвременното общество, което налага култура на потребление, принуждава жената да търси точно този идеален мъж, правейки безкрайно търсене.

Или просто й харесва да прекарва време с мъже, сменяйки ги като ръкавици.

Единственият проблем е, че след такива партита всичко изведнъж се променя и жената иска да се успокои и да намери адекватен, достоен мъж. И за да не избяга след честен отговор, жената омаловажава броя на своите приключения.

Причина за края на минали връзки

За една жена е важно да поддържа илюзията, така че причината, поради която се е разделила с Пешо или Гошо, също ще бъде променена.

Като цяло е много лесно да проверите това – отидете на един сайт за запознанства, започнете диалог с различни жени и ги попитайте защо са се развели. Вероятно няма да чуете този отговор:

Разводът е по моя вина. В един момент преследвах емоции и тогава разбрах, че съм загубила прекрасен човек. Сега той се справя добре и се надявам, че мога да поправя грешките си, като намеря собственото си щастие.

Не. Причините ще бъдат като под индиго:

Той се охлади към мен.
Той не се разви.
Той се сдоби с лоши навици.

А жените някак си затварят очите за факта, че всъщност не той е загубил интерес – тя е тази, която е загубила всички чувства към него, взирайки се в други мъже, че „липса на развитие“ е нежелание да си намери втора работа , но лошите навици по удивителен начин се появиха след брака.

В интернет можете да намерите истории, в които мъж се среща с жена, изслушва нейната версия за минали връзки и след това случайно се натъква на бившия й, който казва обратното.

И често има и такава връзка: колкото по-зле една жена говори за бившия си, колкото повече ги обвинява за краха на връзката, толкова по-голям е шансът тя наистина да е развалила връзката. Разбира се, това не винаги е така, но много често.

Това са двете неща, на които малцина получават честен отговор. Има мъже, които задават такива въпроси, слушат фалшиви отговори и се успокояват. Не. Като цяло няма особен смисъл да се задават такива въпроси – важно е да се вгледате в самата жена и да си създадете сами представа за нея от множеството малки детайли, които рано или късно се проявяват в конкретна ситуация.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post