сб. апр. 20th, 2024

Как да се избавите от енергиен вампир

За да избягате от ноктите на човек, който пие от вас, образно казано, кръв, но всъщност енергия, трябва да осъзнаете, че при такъв трагичен съюз винаги има две жертви: вие и той

Но неговата съдба е предопределена – той не може да стане топлокръвен таласъм. Тези, които биват лишавани от жизненост, имат шанс да се спасят от тъмните сили, като играят красива игра на „неподдаване“.

Поредната среща с този човек напълно отнема чувството на радост. Трудно се диша, изглежда, че имате треска. Появяват се болести. Цялата предварителна психо-емоционална подготовка (в края на краищата сега не е първият път, когато се озовавате в лапите на такъв звяр) отива на вятъра.

Няма значение как е започнало – работна среща с ръководството, обсъждане на планове за вечерта с любим човек, избор на хотел за почивка, среща с любими хора. Според вашия личен енергиен вампир вие правите всичко погрешно.

Тогава защо се е залепил за вас? О, вашите страдания са неговите моменти на екстаз. Както се казва в известната приказка, вие сте виновен само за това, че искам да ям.

Да проверите дали има вампир близо до вас е лесно: нямате нужда от светена вода, просто сменете локацията, не общувайте няколко часа и пулсът ви ще се възстанови, светът ще заблести с ярки цветове.

Усетихте ли? Следователно сте напуснали замъка на Дракула. Много гадатели, ясновидци не вземат за ученици хора с повишен „вампиризъм“ сред своите отделения – те ги изчисляват по признаци, например поглед с присвити очи, навика да галят по главата, ръката, дори ако току що сте се запознали.

Психиатрите отказват да практикуват с вампири, защото след тяхното присъствие офис оборудването експлодира, клетъчните комуникации се объркват и мебелите се чупят. Само си представете какво чувства душата при такова въздействие.

Мистерията на вампирите отдавна вълнува човечеството.
Филмови сериали, книги за кръвопийци са популярни в милиони копия. Между другото, не трябва да държите такава литература дълго време в къщата си – енергията им е лоша.
В наши дни тези тъмни господари не ги мразят, а съжаляват.

Но те не се нуждаят от това, защото са мъртви.
Липсва ни мистерия, адреналинови моменти и любов, и вампири, дори начина, по който пият кръв, омагьосват. Ухапването по врата не е ли подобно на целувка? Да, зъбите и ноктите са се променили в процеса на еволюцията. Вече не кървят (въпреки че кой знае дали е така?).

Но от кръвопийците на XXI век възникват не по-малко проблеми, отколкото от безмилостния владетел на Трансилвания Влад Цепеш, прототипът на героя от романа на Брам Стокър, граф Дракула.

Завладейте на всяка цена! Този принцип на Владетеля на злото се използва успешно днес от манипулатори, които паразитират върху нашето самочувствие, върху психиката на индивида. Както в подземията на замъка на господаря на злото, те приспиват бдителността ни с красиви речи, съпричастен поглед.

„Не ценя безсмъртието, защото вечността е безкрайният ужас на една самотна душа“, казва Дракула. Уродлив и привлекателен. Той е жесток таласъм, но и страхотен ухажор.
За съжаление, вашият мъчител също чака тъмния час, когато ще започне пиесата, наречена „Трагично съблазняване“.

Възможно е личният ви Дракула да пие кръв внимателно, страхувайки се да нарани любимия си човек.

Но същността на случващото се не се променя – вие сте опустошени.
-Мамо, има ли вампири? – Да, това са страхливи момчета и момичета, които пият кръвта на родителите си (цитат от филма „Нощна стража”). Децата растат, потапят се в егоизма. Той е като калъп, който отнема живота – основата на вампиризма. Просто бъдете нащрек! Когато черната ивица от кавги не преминава, е време да вземете кол от трепетлика. Той успешно ще бъде заменен от… Усмихнете се. Забелязали ли сте, че японците и китайците се усмихват през цялото време? Така те защитават себе си и енергията на дома.

Сложете „броня“ от здравословно безразличие – ухапванията от вампири ще бъдат по-малко болезнени.

„Аз съм лъв и трябва да диктувам, но ти трябва да се подчиняваш“, крещи младият съпруг, несъгласен с жена си по дребния въпрос кои цветове на тапетите са по-добри.

„Разбира се, ти си лъв, само, че малък“, смее се умната „жертва“: ако в такива моменти не проявявате болка и слабост, тогава чашата на енергиен вампир няма да се напълни с вашите жизнени сокове .

Да угодиш на господаря е най-лесното нещо, но помни, тъмният принц никога няма да бъде доволен.

По-добре вземете душ, измийте лицето си – водата ще отмие цялата чернилка.

Огледайте се – кръвопийците се нуждаят от специална среда. Обекти, които съхраняват и предават негативна информация. Следователно промяната, пътят към светлината, започва с ремонта на къщата, освобождаването от стари неща.

Можете да прилагате и специални техники – докато общувате с енергиен вампир, кръстосвайте ръце или крака. Това ще създаде пръстен от енергийните потоци, ще създаде пречка за кръвопиеца. Представете си в ума си огнена стена пред вас, където сте в пълна безопасност: демоните ще се гърчат от болка, но скоро ще ви оставят на мира.

ufonews.su

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post