ср. апр. 24th, 2024

Защо всички ги ненавиждат: Най-ненадеждният знак в Зодиака

Стрелецът не е толкова прост знак, колкото може да изглежда на пръв поглед. Гадните му дела са напълно невидими в началото на общуването.

Той обикновено е много чаровен, открит, неговият оптимизъм е заразителен, а любовта му към приключенията е възхитителна.

Но си струва да погледнете по-отблизо тези сладури и ще откриете много неприятни неща. Ще ви кажем защо Стрелците са лоши, а вие сами решете колко критични са тези недостатъци.

Добри и лоши качества на Стрелец

Преди да разгледаме тъмната страна на Стрелеца, нека си припомним защо ги харесваме. Това би било справедливо, нали? А Стрелците ценят справедливостта. Те са честни, откровени, искрени и като цяло за всичко добро срещу всичко лошо. Подобно на другите огнени знаци, Стрелците са активни и предприемчиви, темпераментни и открити. Креативните, волеви представители на тази зодия са в състояние да очароват всеки, а лошите качества на Стрелеца не бият на очи дълго време.

Но те са. И е по-добре, ако научите за лошите страни на Стрелеца от нас, отколкото от собствения си горчив опит.

Отрицателни качества на Стрелец

Авантюризъм, доведен до абсурд

Списъкът с отрицателни черти на Стрелците разкрива неудържимото им желание да участват във всяко рисково начинание. Не хранете Стрелците с хляб, оставете ги да се забъркат в някакво приключение. Работата е там, че те обичат да научават нещо ново и да изпитват нови преживявания.

„Искам да опитам всичко в този живот!“ – мотото на Стрелец. Може да е очарователно на пръв поглед, но в реалния живот ще искате да стоите далеч от такива луди хора. Да зарежеш всичко и да станеш доброволец в Африка е забавно на 19, но Стрелците са готови за подобни обрати на 45, обременени със семейство, деца и заеми.

И той възприема абсолютно всякакви опити да бъде поставен в някаква рамка като лична обида. Желанието за неограничена свобода ги прави същите хора, които ще пресекат пътя на грешното място. Това лошо качество на мъжкия Стрелец донякъде затруднява общуването с него, освен ако, разбира се, не споделяте неговата страстна любов към приключенията.

Хронична липса на планове и нежелание да се промени нещо

Плановете не са за Стрелеца. Разбираемо е, ако във всеки един момент сте готови да се откажете от всичко, за какви планове може да става дума. И всичко би било наред, но да живееш до такъв герой е доста трудно. Само ако вие самите не сте готови най-накрая да заминете за Африка на 45 – в този случай отрицателните черти на Стрелеца най-вероятно ще ви изглеждат само сладки черти.

Освен това Стрелецът приема всички обрати на съдбата за даденост. Като ново приключение. Като предизвикателство. Както и да е, но той просто приема това нещо такова, каквото е, без дори да се опитва да промени обстоятелствата. Понякога тази черта на характера на Стрелец не изглежда най-лошата, но когато видите как тези хора не са готови да вдигнат дори пръста си, за да променят ситуацията, това може да бъде много досадно.

Избор на партньори

Ако Стрелец се влюби във вас, смятайте това за тревожен сигнал за това какъв човек сте. Факт е, че Стрелците имат невероятната способност да избират най-неподходящите романтични партньори в радиус от поне 10 километра около себе си и да отблъскват всеки, който наистина може да ги направи щастливи. И да, това лошо качество на Стрелеца е характерно и за жените.

Стрелците са много своеобразни в избора на партньор.

Най-вероятно Стрелецът иска да бъде само с вас, защото вие сте най-добрият претендент да поддържате най-погрешните им представи за света около тях, да угаждате на най-лошите им капризи и да галите напомпаното им его. Най-привлекателното качество на партньор за Стрелец е безгръбначността. Те вярват, че такива партньори им позволяват да се наслаждават на свободата. Но вие сами искате ли да подкрепите най-лошите качества на Стрелец?

Жестокост

Като цяло Стрелците са добри приятели, те са надеждни, честни и не са отмъстителни. Но бъдете внимателни: Стрелците са склонни винаги да се преструват, че са добре запознати с въпроси, от които не разбират нищо. Ако се опитате да коригирате Стрелец или го подозирате в невежество, пригответе се за факта, че той ще бъде груб до степен на жестокост. Ако дори един не толкова лош Стрелец изпусне нервите си, неговите добре изпипани социални умения моментално изчезват и той се държи като груб, арогантен мързеливец (какъвто всъщност е!).

След като димът над бойното поле се разсее, Стрелецът искрено ще съжалява, че ви е обидил. Той ще се извинява дълго време и ще се чуди защо сте били толкова обидени от всичките гадни неща, които ви е казал. Но когато трябва да се сблъскате с отрицателните качества на стрелците, едва ли ще бъдете толкова доволни от неговата бързина.

Съмнителен колега и служител

Стрелците могат да бъдат трудолюбиви, но само ако им харесва това, което правят. Твърде често те биват подведени от самоувереността и синдрома на всичкознаещия. Това лесно може да накара Стрелците да се разочароват от себе си, да се отегчат и да се опитват да избягат от реалността. Отегченият, разочарован представител на знака е подвластен на най-лошите навици, а най-лошите качества на Стрелците в този случай излизат на преден план.

Стрелецът не е най-добрият избор за ролята на човек, който трябва да направи нещо, но освен лошите черти на характера на Стрелеца, представителите на този знак са много добри в обсъждането на задачи и мотивирането на хората. Тяхното самочувствие и сляпа вяра понякога са много заразителни. Мотивационен наставник, треньор – това е техният път.

P.S. Разбира се, всички хора са различни и би било глупаво да се каже, че във всеки един Стрелец са събрани всички най-лоши качества на този знак, но …

Знаете ли какво, погледнете по-отблизо вашите познати Стрелци.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Защо всички ги ненавиждат: Най-ненадеждният знак в Зодиака”
  1. Личен опит за стрелец (мъж): За тях е характерно генитално мислене, интелектът се потиска от това, а уроци не могат да дават – не им стига капацитет.

Comments are closed.