чт. апр. 25th, 2024

Да живееш в миналото: 4 знака, които не могат да забравят бившите си

Раздялата е тежко преживяване…

Раздялата е трудно преживяване в живота на всеки. Но на някои ще им трябват няколко седмици, за да се върнат към нормалния живот, а за някои прекъсването на връзката може да бъде истинска трагедия. Важна роля за това играе знакът на Зодиака, пише порталът Pink Villa.

Риби

Никога не могат да забравят бившите си партньори. Представителите на този знак ще положат много усилия, за да се опитат да подновят комуникацията и често това се случва, когато се чувстват виновни към бившите избраници.

За да се отпуснат, Рибите се нуждаят от повече от един ден сами – време, когато могат да обмислят и анализират всичко. Понякога заради неуспешни връзки на Рибите дори може да им се стори, че са загубили себе си.

Рак

Ракът ще се опитва да се откаже от миналото  дълго време, но голямата преданост ще усложни донякъде тази задача.

Дори въпреки разлъката, Раците могат да продължат да обичат човека. Раздялата за този знак е истински удар, с който той ще трябва да се справя дълго време.

Лъв

Въпреки външната увереност и решителност, вътрешно Лъвовете могат да се почувстват съкрушени след раздяла. Те няма да показват пред другите нещастието си в личния си живот, въпреки силната болка отвътре.

За да се „оправят“, Лъвовете се нуждаят от подкрепата на приятели и близки. Тогава ще им бъде много по-лесно да установят нормален живот и да изоставят миналото.

Скорпион

Скорпионите във връзките са истински ентусиасти. Ето защо, когато се стигне до раздяла, те изпитват чувство на униние и невероятна скръб. В разбиранията на представителите на този знак връзките са нещо, което продължава цял живот, така че им е изключително трудно да се откажат от човек.

Освен това Скорпионите обичат да държат всичко под контрол, а раздялата не е точно ситуация, която подлежи на контрол. Ето защо представителите на този знак могат дълго да преживяват неуспешните си връзки.

Източник: apostrophe.ua

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post