„Самообезценяването е една от програмите за самоунищожение“

Как работи – аз лично го изпитах, когато една година неочаквано си счупих крака, скъсах връзки на колянната става и едва не си счупиха врата докато карах ски, отървах се със счупена ключица. Като практикуващ с дългогодишен опит, със сигурност разбрах, че това не е инцидент, че явно правя нещо нередно!

Защото за моите 30 години не бях имал нито едно счупване преди това, а предходната година, като доброволец в един от най-смелите спасителни мисии, не получих нито една драскотина, въпреки че няколко пъти се сбогувах с живота и сега явно съм завил в грешната посока.

Разбира се, причината беше в мен или по-скоро, че си позволих да се обезценя в няколко области от живота си едновременно – да, не беше лесен период, нямаше друго такова блато в живота ми, но на които днес съм искрено благодарен за опита от тяхното закаляване.

Тогава банално не исках да се чувам и само едно болнично легло ме спря, за да надникна в себе си и да разбера, че така с Душата ми не трябва да се отнасям! От друга страна, не знам дали щях да се върна в Китай с моите учители, за да продължа обучението си, ако не бяха изпитанията, които ми бяха дадени.

Когато работя с хора по искане за трансформацията на определени симптоми, а повечето заболявания, както знаете, са психосоматични, моите учители винаги са ме учили да започвам не с премахването на последствията, а с търсенето на първопричината, защото коренът на всеки симптом започва с психическото поле на човек, върху което въздейства концепцията за определена разрушителна програма, която, подобно на вирус, засяга живота на човека, като в крайна сметка разрушава физическата обвивка.

Да вземем за пример човек, който започна да се обезценява.

Първата стъпка е да привлечете към себе си обстоятелствата, при които ще пострадат хрущялите и ставите.

Например, коленете: не сте достатъчно добри и нямате време да направите нещо, например да се ожените.

Тазобедрената става- неспособността да управлявате някого или нещо, например екип.

Шията – интелектуално самообезценяване.

Гръбначният стълб е генерализирано самообезценяване: аз не мога да направя нищо.

Ръце – не мога да държа нещо, не мога да взема нещо.

По-сериозното и хронично обезценяване ще повлияе на крехкостта на костите, а пълното обезценяване ще засегне костния мозък и ще доведе до левкемия (рак на кръвта)

Това е само малък списък от симптоми, до които води такава разрушителна програма като самообезценяването и в никакъв случай не разубеждавам никого да не пие хапчета и да отиде в болницата, всеки получава собствен опит.

Просто ви разкривам знанията, които не само знаят, но и практикуват тези, които притежават не само фармацевтични монополи, но и цели държави! И да, най-новите изследвания на ДНК клетки показват, че човешкото тяло трябва да регенерира клетките си поне 144 години! Нашият враг е нашатa неосъзнатост!

По материали на Econet

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!