ср. апр. 24th, 2024

20.02.2023 г. – Новолуние на мощни промени

Пригответе се за чудеса!

Новолунието ще бъде в Риби. Най-чувственият, магически и дори мистичен знак. Енергиите на такова Новолуние са наистина блажени, дори приказни, ако са включени правилните настройки.

Новолунието е един от най-важните дни на всеки лунен месец…

Пригответе се за чудеса!

Не е шега.

Отстрани може да изглежда, че сега навсякъде се чува някакъв неразбираем шум и хората са на път да полудеят (наблюдават се много скандали, разправии, сривове, умора и желания да се откажат от всичко).

Това се случва, когато хората нямат енергия. Искам да направя много неща, да се преместя някъде, но силите ми са на привършване. Някои компетентно се крият в къщата, докато други започват да извличат сила и енергия чрез негативни канали – крясъци, превъзнасяне за сметка на другите, трикове и други долни лудории.

А за мнозина сантименталността вече е извън класациите, така че трябва да имате предвид и това. Когато човек няма отдушник за чувствата и емоциите, може да сътвори какви ли не бели.

В никакъв случай не се поддавайте на провокации. Не влизайте в конфликти и неразбираеми анализи. Не изяснявайте нищо.

Не правете слон от умора, тръбейки на всяка крачка, че всичко е лошо с вас, нямате вяра в чудеса, всяко желание да направите нещо е изчезнало и т.н.

Не излъчвайте всичко това на глас и към Вселената. Просто си направете почивка и се опитайте да не правите нищо специално.

Тежката храна (месо, всякакви бързи храни, тестени изделия, мазни торти) отнема енергията ни. Затова се опитайте да сте на растителна диета, като ядете повече пресни зеленчуци и плодове. Помогнете на тялото да произвежда енергия и да я пести.

Влиянието на Новолунието започва три дни преди и продължава три дни след пика. Сега е моментът да се свържете с тази магия и да започнете да гребете чудеса с голяма лъжица.

Новолунието ще настъпи на 20 февруари. На Новолуние се обновяваме. Затова се опитайте да се отървете от ненужния боклук, подредете снимките в телефона, в компютъра, огледайте шкафовете, хладилника, комплектите за първа помощ. И най-вече мислите. Разтоварете всичко лошо върху лист, след което го изгорете. Дайте място за нещо ново.

Новолунието ще бъде в Риби. Най-чувственият, магически и дори мистичен знак. Енергиите на такова Новолуние са наистина блажени, дори приказни, ако са включени правилните настройки.

И докато някои ще бягат и ще търпят глупости, вие се погрижете за себе си и живота си.

Свържете се с вашите мисли и чувства. Почувствайте се като вълшебен човек. Да, Да, точно.

И след това изберете най-необходимата в момента цел или желание. Артикулирайте в сегашно време и включете пълната мощност на вътрешния радар.

Представете си, че това желание свети като огромен фенер нагоре във Вселената. И ходете с тази светлина през всичките тези дни, постоянно визуализирайки разкошен резултат, сякаш вече живеете във всичко това сега.

Включете вътрешното съзнание, че точно това ще се случи. Така че има някъде напред вече изпълнена форма. Остава да стигнете до там, като положите усилия и дадете всичко от себе си, без да се разсейвате от други хора, ненужна информация и други боклуци.

В нощта на 20 февруари не забравяйте да поставите Лунна вода на перваза на прозореца, отворен портфейл с пари (поне няколко лева трябва да има там) и вашия талисман (брошка, значка, обеци, висулка, пръстен).

Ако запишете целта-намерение на лист хартия, заредете го – и на прозореца.

Почистете къщата със свещи, тамян.

Проветрявайте по-често стаите и отваряйте широко прозорците. Сменете въздуха и вибрациите. Оставете магията да влети в дома ви.

С цялото си сърце почувствайте магията на случващото се, от което толкова активно се опитват да ни отвлекат. Почувствайте го. Това вече се случва точно тук, у вас и до вас. Друг въздух. Други енергии!

Обновяваме се преди пролетта. Чакат ни истински чудеса и постижения. Пригответе се!

Еконет

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post