Къде може да се намери цялата истина за света и тази симулация?

Никъде!

Този свят е обърнат с главата надолу, да, тук всичко е с главата надолу. Черното се представя за бяло . Бялото за черно.

Знанието е разпръснато във всички религии, учения, но малко по малко. Под илюзията се крие малка част от истината. Събирането им е почти невъзможно. Това ще отнеме цял живот.

За да разберете цялата реална картина на света, трябва да изучавате ВСИЧКИ религии, науки и традиции, затворени общества. Разкрийте това зърно, вземете го.

И така, продължавайки напред, събирайте тези зърна отвсякъде.

Ключът към събирането на всички тези зрънца истина сте вие.

Вашият усет, интуиция и чувствителност. Това е локатор, който разграничава истината от лъжата.

Всичко на този свят е обърнато с главата надолу. Лъжата се представя като истина. И обратно.

Как да различим и разпознаем?

Влез вътре и слушай.

Сега се раждат чувствителни деца, чиято памет не се изтрива.

При нас е малко по-трудно. Но можете да си спомните. И отделете истината от лъжите.

Събирайте малко по малко истината. Тя е пръсната по целия свят.

Това е същността и целта.

За тези, които започват да се събуждат и да разбират какво се случва тук.

При пълно активиране цялото знание ще се зареди от само себе си, тъй като бариерата от епифизната жлеза ще бъде премахната.

Но докато това се случи, можете да събирате тези парчета от пъзела.

Има три варианта за работа с паметта, знанието и цялата истина за този свят.

Първото – ако вече си дошъл така, сега се раждат все повече такива деца. Паметта им не е изтрита или не е напълно изтрита.

Имах това в детството си. Спомних си моя Дом, откъдето съм тръгнал. Не разбирах защо трябваше да живея тук. И най-важното докога. Частично останаха спомени на ниво генетична памет. По-късно те избледняваха все повече и повече. Докато не започнах да търся отговори и да вадя всичко!

Вторият вариант е да познаете, че тук нещо не е наред и да го потърсите. Това е пътуване за цял живот. Събиране на знания малко по малко отвсякъде. Няма да свърши дотук, защото ще бъде невъзможно да познаваме цялата система, докато сме в нея. Но отчасти е възможно!

Третият начин е да си бот, който не задава въпроси и продължава да спи. Най-удобният и лесен начин. Пътят на 90% от хората по света.

Но такива хора едва ли ще се задържат тук в такава статия. Освен за забавление и за да оставите своя отпечатък под формата на коментар за делириум. Много го обичат.

Затова е важно ботовете да продължат семейната линия, семеен бизнес. Коментари, те трябва да се изкажат. Защото техният смисъл на живот се губи без това велико „наследство“??

 

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!