пт. апр. 26th, 2024

Какво означава да ви изоставят, премахнат от приятели или ви блокират?

Още един безполезен човек с лоши навици за общуване си е отишъл от живота ви и вече не е нужно да се занимавате с неговите хлебарки в главата. Той сам ви е избавил от негативната си енергия…

Мнозина се крият зад фалшивата сигурност на социалните медии, търсейки харесвания и последователи, които създават усещането, че са обичани и оценени. Ние блокираме и премахваме от приятелите си онези, които не са съгласни с нас, като ги премахваме от нашата реалност.

Дотолкова, че сега в живота, ако се сблъскаме с трудни взаимоотношения, често просто изчезваме безследно, без да отговаряме на обаждания и съобщения, защото вярваме, че така е по-лесно.

Но какво се случва, когато се окажем от другата страна на подобни ситуации? За много от нас отхвърлянето може да бъде опустошително. Чувстваме се унизени, когато някой по някаква причина вече не ни иска в живота си. Осъзнаването, че сте били изоставени, не сте вече приятели или блокирани, е болезнено. И тази мътна утайка може да остане с години, но не трябва да е така.

Когато сме изоставени, искаме отговори Защо. Обвиняваме се и искаме да знаем какво говори това за нас. Това означава ли, че по някакъв начин грешим?

Ако сте били захвърлени от приятел или любовник, онлайн или лично, ето какво всъщност означава това:

Вие сте обичани. С вас всичко е наред. Всички сме виновни само за това, че приемаме отхвърлянето лично, особено когато се оценяваме според мнението на хората. Действията на другите хора нямат нищо общо с нас. Това, което другите правят или мислят, или как се отнасят с нас, не зависи от нас и не трябва да определя какво чувстваме към себе си. Значи все още сме добри и достойни за любов.
Срокът на годност на Връзката ви е изтекъл. Всяка връзка – с приятели, роднини, любими хора, дори деца – е като договор, който сключваме на духовно ниво. Нашите души се съгласяват да си помагат взаимно в някаква област от нашето съществуване. Някои от тези договори са за цял живот, докато други са краткотрайни.

Продължителността на такъв договор зависи от опита, с който другият трябва да ни помогне. Когато хората напуснат живота ни, това означава, че договорът на душите ни е напълно изпълнен. Трябва да благодарим на човека, да му пожелаем всичко най-добро и да го пуснем.

Този човек не е бил за вас. Някои хора просто не са подходящи един за друг. Може дори да не знаем причината и това е добре. Ако започнете да се самообвинявате, моля, прочетете отново първия параграф.

Нещо по-добро ви очаква. Обещаваме. Защото всеки път, когато придобивате повече опит, разбирате повече в този живот, знаете точно от какво имате нужда, така че в крайна сметка правите по-добър избор, без дори да го осъзнавате.

Ще намерите любов или приятелство с друг човек. Това е неизбежно. Така се случва живота.

Избегнахте нещо лошо. Така че издишайте с облекчение. Когато ви премахват от приятели или ви блокират, това означава, че още един безполезен човек с лоши умения за общуване е извън живота ви и вече не трябва да се занимавате с него и неговите хлебарки в главата. Самият той ви е избавил от негативната си енергия.

Вие сте свободни. Вече нямате връзка. Вашите възможности са безкрайни. Можете да създадете реалността, която искате.

Струва си да се отбележи! Когато чувствата ни са наранени, всъщност не ни се празнува, но да сме тъжни за едно нещо, не ни пречи да се наслаждаваме на милиони други неща. Празнувайте това, което сте преживели. Благодарете за житейските уроци, за това как сте се променили благодарение на тази връзка. Сега всичко свърши и е време да очакваме с нетърпение какво ще се случи по-нататък.

Източник: soulpost

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post