сб. апр. 27th, 2024

Всичко, което се случва в живота ви, го привличате единствено вие

Всичко в живота ви се случва само според вашите желания

Доста често хората се оплакват от живота си, от проблемите си, но не задават въпрос, не изразяват молба, която да им помогне да се измъкнат от проблема и да създадат реалността, в която всичко ще бъде така, както искат.

Например: „заявката“ е подобна на алгоритъма за генериране на основната емисия на социалните мрежи.

Ако обичате котки, харесвате видеоклипове с котенца, тогава цялата емисия с препоръчани видеоклипове и публикации ще бъде пълна с котки.

Ако гледате и четете статии и публикации от езотерици, тогава цялата ви емисия ще бъде пълна с препоръки от езотерични блогъри (таролози, нумеролози, астролози, матрични консултанти и др.).

Тоест видеоклипове, статии и публикации на тези хора, чиито теми не са ви интересни и не им обръщате внимание, няма да попаднат в основната ви емисия в социалната мрежа.

Но ако техните публикации отново и отново попадат във вашия препоръчителен списък, тогава вие насочвате вниманието си към тях и това означава, че ви интересува какво излъчва този или онзи човек.

Вниманието е много ценен личен ресурс на човек. Това, към което е насочено вниманието, ще расте и ще се развива във вашата картина на света (във вашата индивидуална реалност).

И когато насочите вниманието към проблем или нещо, което не ви харесва, и в същото време не правите заявка за решаване на проблеми, тогава те ще растат и ще се умножават.

Заявката е въпрос преди всичко към себе си: какво искам, какво харесвам, какво искам да чуя/разбера, какво избирам, чувствам ли се комфортно, какво мога да направя за своето благосъществуване, какво мога да направя за благополучието на близки или общество и т.н.

Човек знае повечето от отговорите на тези въпроси, но по някаква причина не им обръща внимание, а вниманието е проводник на енергия.

Ако разбирате, че не знаете решението на проблема, тогава трябва да обърнете внимание на помощта на специалисти (психолози, адвокати, финансисти, лекари и др.).

Всичко в живота ви се случва по ваша заявка.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post