вт. мар. 19th, 2024

С. Лазарев: Това, което сте направили в миналото, се връща при вас от бъдещето

Стигнах до същността на времето, когато забелязах, че, диагностицирайки кармичните структури на хората, започнах бързо да остарявам, появиха се много бръчки, косата ми започна да пада.

Освен това тези, които бяха до мен, също започнаха да остаряват. Изпаднах в паника, но се опитах да разбера какво не е наред.

Месец по-късно ми стана ясно, че всяко събитие на фино ниво се отразява в бъдещето. Това, което правя сега, веднага се отразява в огледалото на бъдещето, а кармичните пластове текат плавно и се реализират в настоящето.

Това, което бях правил в миналото, се връщаше при мен от бъдещето.

Скоростта на протичане на кармичните пластове е свързана с времето.

Повечето лечители очистват само тялото на човек, без да очистват душата му.

Лечителите от по-високо ниво пречистват настоящето, хвърляйки мръсотия в бъдещето. Ако човек не работи сам и не се промени по време на лечението, това ще изплува някъде.

За да пречистя човек, увеличавам скоростта на потока от кармични слоеве, издърпвам мръсотия от бъдещето, за да може човек да очисти душата си в настоящето чрез покаяние.

А в същото време ускорявах времето. И едва тогава стана ясно, че механичното „зачистване“ на кармичните пластове, хирургическият подход към времето и пространството е безполезен.

Това означава, че основното е не механичното очистване в миналото и бъдещето (дори чрез покаяние), а промяната в характера и мирогледа на човека.

С.Н. Лазарев Диагностика на кармата, книга 2

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post