ср. апр. 24th, 2024

Когато човекът знаеше всичко

Нашите далечни предци са живели в тясна връзка с природата.

Човек не само чувстваше – той знаеше, че всичко е свързано заедно: богове, хора, животни – всичко е същността на едно. Всеки род имаше свой собствен тотем – животно защитник.

По-късно това се проявява в хералдическите символи.

Всеки от вас също има свой съюзник, свой защитник. Важно е само да го намерите и да установите връзка с него. Резултатът ще бъде способността за установяване на контакт с общото пространство; идентифициране на личен тотем и значително увеличаване на интуитивните способности.

Намиране на защитник.

Енергоинформационно пространство, където са представени усещанията на всички живи същества, съществуващи или живеещи на тази планета. Съвсем близо е. То е навсякъде. В това пространство можете да намерите енергията на хора, птици, животни, растения и дори минерали.

Целият свят е изпълнен с вибрациите на живите, той диша, пулсира, играе. Да чуеш и почувстваш това означава да намериш живи съюзници и помощници в света, които многократно ще укрепят жизнения принцип, защитават и помагат. Всеки род, всеки клан в древни времена е имал свой собствен тотемен знак. Този бог е покровител на хората, чието съзнание е представено не само в хората от рода, но и в животни, дървета, птици, камъни, във вода и въздух, в огън и земя.

Цялостният тотемичен интелект на всички подобни проекции впоследствие е наречен „гений“. Това не е просто сила, това е и огромно количество информационна памет за всички елементи, които влизат в този разум. Осъзнаването на своя тотем, контактът с него дава право на достъп до тази естествена сила на живота и до информация, която е съвкупността от опит и знания на всички, свързани с един тотем. На първо място, това е знанието как да оцелееш.

Но споменът за миналото, за всички форми на живот, не е нищо повече от самата търсена информация, основата на това, което в магията се нарича „екзистенциална маса” – не само собственото преживяване, като личност, но и опит на целия биологичен вид, като условие за оцеляване и победа в този свят.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post