чт. апр. 18th, 2024

Правила за общуване с човек, който ви е предал или измамил

Нищо вече Няма да е както преди!

Не вярвайте, че този човек ще се промени …

Този, който е извършил подлост и предателство срещу вас, е опасен за вас Завинаги, дори ако сега мълчи, демонстрирайки дружелюбие:

Човекът е показал своята същност. Рано или късно тази му същност ще се прояви отново.

Той или тя може да се обърне към вас, да продължи да събира информация за вас и да изчака подходящия момент, за да ви удари отново.

По правило такива хора са лицемерни и правят всичко зад гърба ви. Така че, намирайки се до вас, такъв човекът ще продължи да играе двойната си игра.

Общуването с такъв човек за вас в повечето случаи ще остане токсично за дълго време, защото ще има напрежение, ще има спомени за негативното. Ще изразходвате неоправдано много ресурси.

Как да общувате, да взаимодействате с човек, който вече е извършил подлост или дори истинско предателство срещу вас?

Ако е възможно, не се свързвайте с него.

Това е, което си струва да се направи.

Защо ви трябва змия наблизо, която може да ви ухапе всеки момент?

Защо да правите това доброволно?

Да, всичко се случва. Някой се разкайва, някой преминава през истинска трансформация. Но това е само пренебрежимо малък процент. Мнозинството предпочитат да живеят в обичайната си парадигма и да действат според обичайните си методи.

Вашата безопасност и комфорт са преди всичко.

Ако все пак сте принудени да поддържате връзка

Например работите заедно или е някой от близките ви роднини. Как да взаимодействате с тях, ако няма абсолютно никакъв начин да избегнете ситуации, когато трябва да останете на една и съща територия за известно време? Ето правилата:

1) Минимум комуникация

Ако е възможно не контактувайте, не общувайте. Първи без нужда не се свързвайте.

2) Изчислете предварително ходовете на този човек

На този етап какво е полезно за този човек?

Да продължава да ви хапе и да ви отслабва по този начин? След това трябва да обмислите тактиката за отговор, за да не пострадате отново.

Да се ​​преструва на мил и отново да търси вашето доверие? Бъдете внимателни и не попадайте отново в заложените преди това капани.

3) Общуване само по работа

Без отклонения до личното. Само „задължителна програма“. Строго, ясно, по същество. Не се доверявайте на този човек и не правете планове за емоционална близост с него или нея.

4) Поемете пълен контрол над ситуацията

Не губете бдителност, не потъвайте в емоции. Когато общувате, запитайте се:

Защо съм тук?

Каква е целта на общуването ми с него/нея сега?

В момента в оптимална позиция по отношение на самозащита ли съм?

5) Сив камък

Не показвайте емоции, нито отрицателни, нито положителни. Да бъде отстранен, неемоционален. Не казвайте на този човек нищо за личния си живот, за вашите чувства и емоции. Не споделяйте никакви планове. Накратко, не му давайте нови потенциални оръжия срещу себе си.

6) Отразете огледално поведението на този човек

В ситуации, в които наистина не разбирате как да се държите, например, когато човек се преструва на приятелски настроен или разчита твърде много на формализъм, просто го огледайте. Рано или късно той така или иначе ще се прояви – какво иска от вас по-нататък.

7) Нищо вече Няма да е както преди

Не трябва да вярвате, че предателството или измамата лесно се ще забравят като начина на поведение на човека, и че той ще се промени. Не се опитвайте да се убеждавате в нещо, в което всъщност не вярвате. По-добре е да се съсредоточите върху това как да се предпазите от евентуална бъдеща подла атака от този субект.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post