пт. апр. 26th, 2024

Жената – социопат: 10 признака на жена без съвест

Жената – социопат може да бъде привлекателна и очарователна (особено за противоположния пол).

Но нейните лични качества и отношение към другите са внимателно скрити. Ако погледнете в душата й и видите как живее една жена социопат, ще бъдете много изненадани.

Те са привлекателни, чаровни и секси. Те са темпераментни. Те са интересни и необичайни. И не са скучни. Но те имат един сериозен недостатък. Те са социопати. Хора, които не признават социалните норми.

Жени без съвест

Социопатията е личностно разстройство, което не е вродено, а придобито. Като правило, в резултат на дълбока детска травма. Социопатите могат да се променят. За да направят това, трябва да преминат през много часове психотерапия. Едно НО – те, като правило, не искат да се променят. Защото са доволни от всичко.

Всичко, което правят, го правят за себе си. Те нямат понятие за съвест. Често имат пълна липса на емпатия и способност за съчувствие. Но те са добре запознати с хората и перфектно могат да ги манипулират и да постигнат това, от което се нуждаят.

Признаци на жената – социопат

1. Тя не е способна на емпатия. Проблемите на друг човек, чувствата, не означават нищо за нея.

2. Тя избягва емоционалния дискомфорт и се стреми да се наслаждава на всяка цена. Много обича секса и сексуалните експерименти. Понятието „лоялност“ за нея е само дума.

3. Тя няма истински приятели. Тя не обича да се среща с хора. Всички нейни приятели и познати са в социалните мрежи. Тя е добре сама.

4. Тя лъже. Лъжите са чудесен инструмент за постигане на нейните цели. Лъже без сянка на вина и разкаяние. Всичко, което тя измисля, е за да получи това, което иска. Например, казва на мъж, че е бременна от него, за да се оженят. Всъщност бременност обикновено няма.

5. Липса на силни емоции. Когато се сблъсква с нещо трудно, потискащо в живота или по телевизията, тя не изпитва неприятни емоции. Може дори да й хареса.

6. Тя пренебрегва социалните норми, не ги следва. Тя сама определя правилата и кара другите да ги следват.

7. Тя обвинява другите, ако нещо се обърка в живота й. Тя никога не поема отговорност за това, което й се случва и какво прави. Всички са виновни, освен нея.

8. Тя е спонтанна. Непредсказуема. Може да прави рискови неща. А какво мислят за нея, как ще се отрази на другите хора, не я интересува.

9. Тя е сравнително умна. Това й позволява да открие слабите и силните страни на човек. И да го използва.

10. Обича да се хвали с успехите си. Тя иска да спечели на всяка цена. Средствата не са важни.

Постоянно говори какво заслужава или не заслужава, принуждава хората да се подчиняват, поставя ултиматуми, искания, скандали.

Социопатите са интересни по някакъв начин.

Ако тя иска, ще ви завърти във водовъртеж от страсти, където ще загубите главата си. Тя лесно ще ви манипулира. Докато може да получи нещо от вас, тя ще бъде с вас. Ако спрете да я привличате, тя ще ви изхвърли от живота си като бананова кора, без да съжалява.

Невъзможно е да се излезе от тази връзка от връзка с жена – социопат без психическа травма. Така че е по-добре да не започвате.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post