ср. апр. 24th, 2024

Когато тотално не ви върви- купете си обувки!

Ще дам един прост съвет на онези, които се намират в нестабилна, тревожна и неясна ситуация. Когато трябва да вземете решение, да направите избор, да видите посоката, но всичко наоколо е неразбираемо. И усещате нестабилност, земята се изплъзва изпод краката ви...

Да оставим настрана всички обичайни способи; те вече са използвани. И се обърнахте към специалист, и прочетохте книги, и разбрахте ситуацията … Но ето какво друго можете да направите. Купете си хубави и УДОБНИ обувки.

Обувките са символ на нашата стабилност и готовност да вървим по пътя на живота. Символ на лична готовност за пътуване през живота. Обувките трябва да се купуват здрави, практични, красиви, стабилни, винаги с ток. Не с плоска подметка, въпреки че такава изглежда по-стабилна. Но не е така.

Високият ток помага на земеделците да ходят по рохкава земя. Той допринася за успешната им работа.

Той помага на ездача да язди коня, закрепва крака в стремето. Ездачът седи здраво на седлото и управлява; Не е ли това алегория за контролиране на съдбата?

Токчетата ви правят да изглеждате малко по-високи. Те са символ на привилегированата класа. И външно човек в обувки с токчета изглежда по-строен, с по-добра осанка.

Малкото правилно токче е полезно за здравето и за енергично ходене. Укрепва силата и здравето ни.

Не става въпрос за високи, неудобни токчета; Едно време дамите ходеха с толкова високи токчета, че трябваше да ходят с бастун. Говорим за нормален физиологично удобен ток. Плоските подметки не са полезни. Имате нужда от опора и правилна позиция на крака.

🍀 Не само това, купуването на добри обувки винаги прави сърцето щастливо. От древността се знае, че обувките са били толкова скъпи, че само богатите хора можеха да си позволят да ги купят. Може би си купете кола сега. Времената се промениха, но радостта остана … Това е мощен ресурс – радостта.

🍀 А новите удобни стойностни обувки са знак за готовност за път. Готови сте да вървите към целта! И възнамерявате да живеете дълго. Добрите обувки понякога се предаваха по наследство дори на правнуци …

🍀 И това е стабилна позиция. Да намериш опора и почва под краката си.

Така че тази покупка ще ви даде сила и увереност. И това ще помогне за справяне с обстоятелствата, ако се вземат други правилни мерки…

Анна Кирянова

Снимка: Pixabay

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post