ср. апр. 24th, 2024

„Опитайте да разчистите коридора и очаквайте чудеса!“

Фън Шуй за начинаещи

Фън Шуй е хармонията на пространството и здравия разум. Уроци по подобряване на дома според древните китайски традиции на фън шуй за привличане на късмет и просперитет.

Това е мястото, където първо енергията отвън. Ако енергийният поток навлезе в тъмен, малък, тесен коридор, който изглежда като задънена улица, тогава част от енергията се връща обратно, а част просто „се вкисва“. За щастие във Фън Шуй има прости, но гениални методи за визуално разширяване на пространството с помощта на огледала. Закачете огледало в коридора по диагонал от входната врата, така че да го виждате, когато отворите вратата, но така че да не отразява стълбището.

В никакъв случай не окачвайте огледало точно срещу входната врата. Потокът от енергия, „спънал“ се в него, ще отлети обратно като куршум и няма повече да се върне .

Това пространство трябва да има подчертан Ян характер, така че тук е необходимо ярко осветление и чисти и светли цветове в интериорната декорация.

Не използвайте   „практични“, тъмни тапети с мръсен цвят в коридора.

Може би мръсотията в коридора наистина няма да се забележи дълго време (което в този случай е много удобно, защото е малко вероятно да похарчите средства за ремонт на това помещение), но това достойнство не изкупва неприятностите, които „развален“ коридор може да причини на енергията, която се опитва да влезе в къщата.

Внимателно се уверете, че входът на къщата не е затрупан нито отвън, нито отвътре. Колкото повече пречки има по пътя към собствената ви къща или когато излизате, толкова по-трудно ще бъде да осъществите настоящите си планове, а за нови перспективи въобще не може да се говори.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!ез

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post