сб. апр. 27th, 2024

05.05.23: Пълнолуние на мощни трансформации (как правилно да завършите коридора на затъмненията)

Времето, когато можете и трябва да промените хода на събитията в желаната посока, е сега!

Луната отговаря за нашите чувства, интуиция, подсъзнание, фино мислене. Пълната Луна е като красиво цвете.

Представете си, че облак внезапно закрие това цвете (това е предстоящото лунно затъмнение).

Какво се случва по това време: цветето е в тъмното, не се вижда, уплашено е. Същото е и за човек по време на лунно затъмнение: фазата на луната дава мощен поток от енергия и сила, а затъмнението може да се превърне в свръхемоционалност, да предизвика ненужни страхове, да направи човек уязвим и конфликтен, като кактус .

Пълнолунието ще настъпи на 5 май. Кармичният коридор на затъмненията приключва, но е важно да запомните, че влиянието на лунното затъмнение, с което то ще се затвори, ще се усеща поне още 10 дни, точно преди края на ретроградния Меркурий. Тоест до средата на май е важно да разработите компетентна система, за да не навредите на вашата градина на живота.

Майсторът на магията с душа и любов е подготвил няколко важни препоръки, които ще ви помогнат да прекарате периода хармонично.

Нека ви напомним, че преди Пълнолунието много от нас имат огромно количество енергия. Добре е, ако е насочено в компетентна и полезна посока: почистване на къщата, активност в разходки, интензивност в летни къщи и дори танци.

Лошо е, ако човек инвестира такава енергия в негативност, раздухва скандали и кавги и носи опустошение навсякъде.

Коридорът на затъмнението заедно с ретро Меркурий идва, за да преработим миналото си: разделяме се с неработещи схеми, анализираме какво ни дърпа назад и не дава растеж и т.н. Тоест коридорът на затъмнението идва, за да ни помогне да получим отърваване от ненужно бреме, но да продължим леко напред.

В такъв период се случват важни събития, дори преломни. Важно е да можете да ги забележите и да приемете условията. В противен случай се случва така: дойде събитие и човек със старите си оплаквания или някакви идеи просто отказва и остава на мястото си.

Седнете отново и помислете какво се случи с вас през тези две седмици: какви хора внезапно се появиха или, напротив, изчезнаха, какви мисли дойдоха, какви желания се надигнаха, какви намерения завладяха и т.н. За какво беше всичко това?

На предстоящото Пълнолуние е много добре да насочите енергията си към собствения си разцвет. Тоест силите, които се надигат отвътре, не трябва да се използват отвън.

Ако изведнъж някой започне да дразни, тогава не му давайте силата си и не влизайте в скандал, а по-скоро се ангажирайте със здравословна и полезна самокритика. Останете насаме със себе си и се опитайте да разберете и честно да си признаете защо изведнъж сте се почувствали толкова наранени? Какво наистина се случи? Какви умения ви липсват? Какви конкретни знания? Може би никога не сте се научили да се разделяте с хора, които пречат на щастието? Може би никога не сте се научили да казвате „не“? Или може би човек просто подчертава вашите минуси пред вас и вие ги криете зад писъци?

Мнозина може да имат желание да вземат и пропилеят сумата пари за откровени глупости. Изчакайте! Оставете го да лежи и дори във фазите на намаляващата Луна ще носите перфектно парите, ако такъв импулс все още остава.

Отново включваме самокритика и си мислим, защо изведнъж искахте да скочите в разходите? Може би се опитваме да замажем някакъв проблем с покупките? Може би никога не са се научили да се радват на природата, каквото и да е, но ние покриваме тази пустош с нови неща и играчки?

Ако наистина се потопите в себе си, тогава не за да се удавите в негативизъм и тъжни мисли, а за да изчислите новата си пътна карта към щастието, организирайте най-добрия маршрут за себе си и действията в него.
Три дни преди Пълнолунието имайте време да почистите дома си. В самия ден не е нужно да правите нищо, по-добре е по-късно.

Не давайте и не вземайте пари назаем. Влизаме в нов период с това, което имаме.

По-добре е да се наситите с влага и топлина през следващия период, точно като цвете преди цъфтеж.

Това, което трябва:

проявете разбиране и доброта;
четете и гледайте добри книги и филми;
общувайте с тези, които носят усмивка;
не яжте вредни храни и не пийте алкохол;
поглезете се с плодове и зеленчуци, в които има много влага и слънце;
почистете тялото във ваната със сол и пяна;
пречиствайте се и подхранвайте с чиста вода, обичайте нейния вкус без примеси;
почистете пространството с огъня на свещи;
правете неща, които доставят удоволствие и обогатяват със сила, вдъхновение и радост.

Настройте се на добро и красиво, вземете в живота си само това, което може да расте, да процъфтява и да дава плод. Останете тези дни като истински магьосник на собствения си живот, който знае най-добре от всички, че всичко със сигурност ще бъде наред. Всичко е наред.

По-добре е да не посещавате шумни компании в дните преди Пълнолунието и по време на него, където дори не можете да се чуете и където има риск да получите непоискани съвети, неприятни думи, казани не от зло и т.н.

Сега е най-доброто време да се откажете от лошите навици и лошите мисли.

Това е точното време да съставите план за действие, да обмислите всички нюанси, да уловите и обедините всички положителни мисли и намерения, да развиете лична концепция и да решите да носите отговорност за действията и изпълнението на най-тайните си желания.

Като мине средата на май смело започваме да се активизираме на пълни обороти.

Предайте всички скучни и лоши мисли на вятъра, нека ги отвее далеч, далеч.

Погрижете се за себе си и градината си! Защото силата, мъдростта и енергията ще ви бъдат полезни във фазата на намаляваща Луна, за да реализирате мечти, намерения и начинания.

Езотерикблог

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post