чт. апр. 25th, 2024

Един ден ще осъзнаете, че сте направили твърде много за другия човек

Единствената стъпка, която можете да предприемете сега, е да спрете

Вие сте направили много за този човек и тази връзка. Вие сте се опитали да поддържате тези взаимоотношения, да ги съхранявате, укрепвате, подобрявате. Очаквахте реципрочност от човека. Вярвахте в щастливата ви съвместна история. Но нищо не запълни тази бездънна яма.

1. Ако сега няма взаимност, то всеки ден шансовете намаляват

Важно е в такава ситуация да сте честни със себе си за всичко. Вие сте направили първото, второто, петото, десетото, но човекът не е забелязал, обезценил, просто се е възползвал, присмивал се и т.н. Така че къде е обективното доказателство, че утре, след месец, след година или десет години, той все пак ще оцени, обича, промени позицията си?

2. Затова да си кажете „Спри“ е просто жизненоважно.

В противен случай напълно ще изчерпите ресурсите си. Няма да имате сили за живот.

Може би това е вашият случай. Толкова сте се вкарали в този филм, че вече не осъзнавате, че това не е просто игра, а е опасно за живота ви.

3. Важно е да се откажете от нещата, които не ви правят щастливи.

Ако дълго време тази надпревара, това дарение, този дисбаланс не ви е правил щастлив, носи ви непрекъснато страдание, тогава е време да затворите този проект. Отпуснете се, обмислете всичко и насочете усилията си към други неща и други хора.

Имате право да бъдете щастливи и да получавате взаимност, благодарност и накрая искрена любов.

4. Такива истории учат човека, че е важно да цени себе си.

Поставете себе си на първо място. Направете избор за себе си. За тези, които ценят и уважават себе си, всичко в живота определено ще се получи, ще има баланс. Това е естествен резултат от отговорно и уважително отношение към себе си.

5. Излизате от тази история не със загуба, не със загуба, а с опит.

Обобщете, честно си признайте грешките и заблудите си. В такива ситуации няма победители и губещи, това е безполезен ъгъл. Това е просто такъв сегмент от живота, такъв човек, благодарение на който сте разбрали нещо много важно за себе си.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post