пн. апр. 29th, 2024

Трите капана на Матрицата, от които няма избавяне

Матрицата има ТРИ куки, спусъка, за които държи всички тук.

Връзки, здраве, пари.

Всеки път, когато изглежда, че ще се събудите и вече показвате признаци на осъзнаване и живо съзнание, матрицата ви хваща на една от тези куки. В особено тежки случаи – и на трите наведнъж, така че определено да не се осъзнаете.

Току-що сте започнали да виждате всички тези сценарии, механизми, вашите роли и да се разграничите от тях, да запазите проблемите с гърба, зъбите и червата.

Вече нямате нужда от просветление, когато всичко ви боли. Вече мечтаете да живеете като всички ботове, тихо и спокойно, само и само всичко да се върне както беше.

Матричен трик.
Всички  се хващаме на  него.

Или всичко беше наред, вие отново започвате да се изпълвате и разбирате този свят, тъй като съпругът те напуска. Или не е имало съпруг, но някой отново те е предал – променен, измамен, изоставен. Всичко е класическо. И сега най-тежката ти рана пак кърви. Е, какво е вашето просветление сега? Ако просто искаш да умреш.

А третият вариант са парите.

Ето ги, купихте десетки книги за магия и осъзнаване, ходихте на обучения, купихте консултации и анализи и дори медитирахте вечер, когато нещо рязко се срути и няма повече пари. Не само за книги и курсове, но и за живота сега. И какво да правя? Спешно потърсете работа, страхувайте се от глад и продавайте тези книги.

Да, това е стандартна схема, случва се на всеки, който поне по някакъв начин е започнал своя духовен път към събуждане от сън.

Матрицата няма нужда от събудени. Нейната цел е да задържи всички в този сън.

Те са просто механизми, закони на системата.

Но тук имаме много примитивна функционалност, ръководим се от тези три области. Всеки може да бъде пробуден просто като премахне нещо от живота си.

Помните ли онзи виц – как да накараш човек да се чувства добре? Направете му нещо много лошо и след това го върнете както си беше.

Работи безупречно.

И минах през това много пъти, на всеки етап от пробуждането, като нов кръг.

Как можете да преминете през това и да не се върнете назад?

Тук всеки практикуващ, майстор има свои собствени тайни.

Моят отговор на този въпрос е да се откажете. Спрете да се биете.

Приемете.

Колкото повече се съпротивляваме, толкова повече енергия изразходваме, а резултат няма.

Път на доставка. Много по-трудно е от практикуването на начина на война.

Предайте се на матрицата, системата и всичко, което се случва. Всичко, което идва или си отива, казвайте – добре. Това е начинът.

Матрицата разчита на вас да включите съпротивата на този етап и да започнете да се клатушкате с всички сили, като давещ се във вода.

Така че просто трябва да легнете и да се отпуснете. Да, случва се.

И това е временно, трябва да изчакате.

И тогава ще започне нов кръг от пътя.

И на него матрицата отново ще се опита да ви събори, да ви вкара в драма и битка с живота. Това е нейната цел. И тя често успява, защото ви хваща на страха.

Когато се давите, спрете да се съпротивлявате и да хабите силите си, това само ще ускори процеса.

Последвайте ни в Телеграм

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post