нд. апр. 28th, 2024

3 Юли 2023 г. – Суперлунието на съдбоносните решения

Суперлуние е тогава, когато Луната е най-близо до Земята. Всичко, което се случва не е просто така…

В понеделник, който се управлява от Луната, ще има Суперлуна! Това наистина е подарък от Вселената за всички нас.

Действието на Суперлуната вече започна и ще продължи до 7 юли включително. Тоест имаме голям портал от време, за да използваме правилно момента.

Пълнолунието ще бъде в знака Козирог. И това е земен, отговорен и основен знак, който уважава и цени семейните ценности и традиции, реализацията и проявата на талантите и знанията на човека.

Именно върху всичко това трябва да се съсредоточите: да установите връзки, да погледнете по-дълбоко себе си и вашите желания, умения и как можете да бъдете полезни на света, хората, близките си и, разбира се, себе си.

Жилищните въпроси сега са онова важно нещо, което трябва да се реши. В крайна сметка жилището е нашият комфорт, покрив, спокойствие и сигурност.

Може би някой ще се премести или ще построи нещо. Започнете да го правите днес. Направете поне стъпки в тази посока.

През този период е чудесно да се консолидирате в това, което харесвате и се интересувате, развивате се и растете – смяна на работа, преминаване на нова позиция, стартиране на паралелен проект и т.н.

Сега всички преговори и разговори ще вървят добре, ако съдържат честност, ясна позиция, искреност и добри мотиви.

Важно е да поддържате всичко това и да се насищате с енергията на Луната максимално чрез вътрешния си мир, увереност, позитивно мислене и правене на това, което обичате. Защото именно в такива действия присъства истинското. В такива моменти всички потоци са отворени и енергията на съзиданието и постиженията идва към нас в огромни количества с мощна скорост.

Ето защо трябва да отворите вътрешната си светлина, да покажете и кажете какво ви привлича и интересува най-много. Насочете погледа си натам и го осветете по всички начини.

На 3 юли прекарайте целия ден в отлично настроение. Подгответе дрехите си предния ден. Погрижете се за малките неща и всичко, което може да иска да отвлече вниманието и да предизвика гняв.

В дните на пълнолуние имаме големи запаси от енергия, така че много хора наистина искат да ругаят, да ритат, да буйстват и да решават нещата. Вие не отивайте в този лагер и не се поддавайте на техните манипулации. В противен случай ще насочите всичко в грешните порти.

Ако е възможно, прекарайте време със семейството и приятелите. Не забравяйте, че Суперлуната е в знака Козирог. Семейните традиции и ценности са друга точка, през която навлиза енергията на доброто и магията.

Съберете се с някой, с когото можете, у вас. Изпечете любима семейна торта. Започнете разговор за някои общи празници и приятни моменти. Нека всички се смеят, чувстват единство и са в страхотно настроение.

Ако това не е възможно, тогава отделете малко време за визуализация – припомнете си най-добрите моменти до любимите хора, усмихнете се на забавните лудории на мама, прекрасните навици на татко. Помнете вашите лични тайни традиции.

В никакъв случай не се поддавайте на изкушенията и не купувайте боклуци, не заблуждавайте и не ласкайте хората, забравете за манипулациите и опитите да водите някого за носа. През това протича енергия и чудесата се премахват.

През този период е по-добре да не планирате никакви операции. Но ако нещо вече е планирано за това време, тогава спокойно го направете и вярвайте в положителния резултат. Не зареждайте негативизъм в мислите си.

Сега е моментът за ключови неща, стартиране на нещо много важно. Всичко, което се случва, е с причина.

Отнасяйте се към всичко, което се случва със здрав разум, приемане, уважение и разбиране.

Не забравяйте да почистите къщата, да подредите нещата в шкафовете и нощните шкафчета, да направите мокро почистване, да подредите мислите по рафтовете.

В нощта на 3 юли не забравяйте да заредите Супер лунната вода. Просто поставете чаша вода на перваза на прозореца и я дръжте до сутринта.

Сутрин след събуждане веднага пийте водата, мислено произнасяйки желанието или намерението.

Ще бъде чудесно да заредите монета-магнит. Поставете сребърна монета на перваза на прозореца. Задръжте я до вечерта на 3 юли и след това я преместете портфейла или скрития джоб на чантата си.

Не се страхувайте да поискате подкрепа и сила от Луната, цялата Вселена! Не се страхувайте да вярвате в себе си и своите суперсили. Основното нещо е да се отнасяте без скептицизъм и сарказъм, но да знаете точно от какво имате нужда, да вярвате в това и да се настройвате по определен начин.

Това Пълнолуние ще бъде чудесно да практикувате благодарност към всички учители в живота си: родители, приятели, колеги, бивши партньори, събития и т.н.

Приемайки опита и осъзнавайки уроците на живота с благодарност, ние отваряме пътя за по-нататъшни постижения, показваме готовността си да продължим напред и да поемем отговорност за живота.

Спомнете си мислено всички, които ви дадоха безценен опит, дадоха ви урок в живота, научиха ви нещо и ви предадоха знания, благодарете им с цялото си сърце и душа!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post