Интересни професии, за които освен това плащат отлично

Не сте и чували за повечето, нали?

Професионално редене на опашки

Позицията на човек, който стои на опашка, вместо тези, които не искат да отделят време и усилия за това, вече е нещо от миналото, но все още съществува в някои западни страни, като Обединеното кралство. Там можете да спечелите около $24 на час от това.

Важното е търпението и физическата подготовка
Какъв вид образование е необходимо: няма значение.

Професионален прегръщач

Когато някой е тъжен и самотен, на помощ идват професионални прегръщачи, готови да прегърнат и подкрепят всеки, който има нужда от това. В нашата епоха на социална изолация тези специалисти са особено търсени, клиентите са готови да им плащат до $60 на ден!

Важното е: искрена готовност за подкрепа на другия и готовност за близък телесен контакт
Какъв вид образование е необходимо: Психологическото образование е перфектно.

Професионални оплаквачи

Професионалните опечалени изобщо не са потънали в забрава, те все още се наемат да скърбят и плачат за починалия на погребението. Можете да спечелите от това средно 35 долара на час.

Между другото, днес за тази работа се наемат не само жени, но и мъже.
Важното е психологическата готовност за работа в скръбна среда и създаване на тази среда
Какъв вид образование е необходимо: Няма значение, но актьорското образование може да е полезно.

Обръщач на пингвини

Една от най-редките професии на Земята, която притежават само няколко души. Специалистите работят на места, където живеят пингвини (по-специално на полярни станции в Антарктика), които също имат писти за самолети.
Същността на работата е проста – след излитане и кацане на самолети те поставят пингвини на краката, които са били съборени от звукова вълна, и също така наблюдават тяхното здраве.
Какво има значение: Желание за работа в тежки условия и любов към животните.
Какъв вид образование е необходимо: с приоритет – ветеринарно образование.

Професионален извиняващ се (Япония)

В Страната на изгряващото слънце има специална служба за извинения. Хората, работещи такава, са готови да се извинят на всеки от ваше име. Плащат им и това не е шега!

Роднина под наем

Миналата година в Китай се появи официална услуга за осигуряване на наети приятели и роднини. По принцип те се обръщат там преди сватба, рожден ден или друг празник, където „трябва да има“ много, много хора – за да поддържат статус. Но неофициално такива услуги се предоставят по целия свят и то отдавна.

Хората живеят в мегаполиси и често, когато дойде време да организират семеен празник, няма кого да поканят. Тогава те се обръщат към специални агенции, където обикновени хора са готови да играят ролята на техни роднини.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!