Молитвата, която вероятно ще промени живота ви

Има една молитва, която може да преобърне живота ви на 180 градуса. Няма нито един случай да не работи! След като прочетете тази молитва, със сигурност ще започнат да ви се случват чудеса!

Вярвате ли в чудеса? След като прочетете тази молитва, те определено ще ви се случат. Например, може да получите предложение за високоплатена работа с гъвкаво работно време, леля ще ви остави част от многомилионното си състояние или ще се появи прекрасен човек, с когото ще вървите ръка за ръка през живота.

Четете тази молитва два пъти на ден в продължение на един месец, но резултатите може да ви зарадват дори по-рано.

Молитва от Магическата сила на ума от Джоузеф Мърфи

„Божиите дарове са мои дарове. Използвам всеки момент от този ден, за да славя Господа. С мен са Божествена хармония, мир и изобилие. Божествената любов идва от мен, благославяйки всеки, който попадне в моята среда. Божествената любов ме лекува сега. Побеждавам злото, защото Бог е с мен.

Винаги съм заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила.

Потвърждавам, чувствам, знам и вярвам силно и положително в това, че заклинанието на Божествената любов и бдителност води, лекувам и се грижа за всички членове на семейството ми и тези, които обичам.

Прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов,
мир и добронамереност за всички хора, където и да се намират.

Мирът царува в центъра на моето същество, това е мирът на Бог.

В тази тишина усещам силата Му, напътствието и любовта на Неговото Свято присъствие.

Аз съм Божествено напътстван във всичките си пътища.

Аз съм чист канал за Божествената любов, истина и красота.

Усещам Неговата река на мир да тече през мен.

Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бог.

Божиите пътища са мои пътища. Думите, които казвам, отиват там, където ги пращам. Радвам се и благодаря, осъзнавайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така.“

Ако четете тази молитва искрено, от дълбините на сърцето си, резултатите няма да закъснеят. Огромен плюс на тази молитва е нейната гъвкавост, защото помага да се подобри живота на абсолютно всеки.

Добре е да отпечатате този текст и да го държите близо до леглото си. Не забравяйте да четете тази молитва сутрин и вечер. Правете го обмислено, вярвайте в чудодейната сила на думите.

Кой е Джоузеф Мърфи?

Д-р Джоузеф Мърфи е вицепрезидент на Международната федерация „Нова мисъл“. Името на този световноизвестен писател и преподавател е включено в списъка на две хиляди души, достигнали невиждани висоти в своята област. Има дипломи по религия, химия и фармакология.

В своите писания д-р Мърфи препоръчва много ефективни молитви и медитации. Прилагайки ги, вие ще се свържете с канала на Божественото изобилие и ще получите всичко необходимо от Вселената. Главното е: намерението ви да е искрено. Бъдете честни със себе си и ще успеете!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!