пн. апр. 29th, 2024

Все по-важно за нас е веднага да си построим енергийна защита!

Не е тайна: вече има много хора, които редовно се захранват с енергията на някой друг.

А е половин беда, ако среща с такива енергийни вампири завърши само с емоционално изтощение. Но отнемайки енергията ни, те правят дпки в защитната ни обвивка, през които изтича най-важното – енергията на здравето.

За съжаление, нашата енергийна защита не винаги е в най-добрата си форма: боледуваме, недоспиваме, завиждаме, ядосваме се, злословим… А това, че трябва да се засили, съвсем не е езотерична измислица, а реална необходимост. Наистина, в допълнение към явния енергиен вампиризъм, има много тайни и много опасни енергийни атаки.

Също така говорим и за тъмни същности, които идват от фините светове с единствената цел да се хранят с нашата енергия.

Една от най-ярките прояви на присъствието на такъв враг е, когато довчерашният проспериращ човек изведнъж се превърне в заклет пияница, стане наркоман или запален комарджия, превръщайки се от мил и съвестен човек в агресивно чудовище пред очите ни.

Не забравяйте за злонамерените нахлувания на отрицателна енергия (щети, зло око, любовна магия), чиято движеща сила е завистта, целта е нашето благополучие, любов, здраве и самия ни живот.

А колко много енергия се отнема от нас всеки ден, и то мимоходом! Наистина в 9 от 10 случая крадецът се оказва напълно случаен човек, който, ако му обърнат внимание, е напълно забравен след минута.

А струва ли си да се убеждаваме в необходимостта от защита, ако познаваме енергийния „враг” лично?! Особено когато е невъзможно да спрете да общувате с него. Все пак това може да е много близък човек. И, колкото и обидно да звучи, дори собствен родител или дете!

Има повече от достатъчно аргументи, и както се казва, предупреден означава въоръжен, а научен означава неуязвим. Освен това всеки от нас може да си постави енергийна защита. И за това не се нуждаете от специални знания или магическа дарба.

Един от най-често срещаните съвети е да визуализирате своята защита. Няма значение дали е стъклена топка, пашкул, пирамида или огледална стена.

Но! Не бързайте да ги наричате най-простите и надеждни начини. За да започне такава защита да работи, превръщайки се в непроницаема броня,

Първо, трябва да вярвате в това свято,
Второ, да имате развито въображение,

и трето, четвърто, пето и десето – да притежавате феноменална сдържаност и неунищожимо спокойствие.

Особено в случай на очевидни енергийни атаки: семейна кавга, с шефа или кавга в транспорта, в която сте станали неволен участник. Малко хора могат напълно да се абстрахират от случващото се, рисувайки във въображението си защитни устройства.

Да, а и от натрапниците, както и от умишлената кражба на енергия, методът „Аз съм защитен“ няма да помогне. В крайна сметка, като правило, те ни атакуват през нощта, когато ставаме лесна плячка.

Тези два метода са по-ефективни, защото не само ще ни предпазят за дълго време, но и ще увеличат енергията.

Молитвата „Отче наш“

По-добър талисман от молитвата не може да се намери, но по-силен от „Отче наш“ – едва ли има. Та нали сам Христос я е дал на хората. И ако тя е в състояние да лекува физически заболявания, да ни отърве от зависимостите, тогава ни предпазва от кражба на енергия – още повече. Просто трябва да се научите как да започвате и завършвате деня си с тези красиви думи: сутрин за защита, вечер за пречистване.

Произнесете ги искрено, от сърце, за да поверите защитата на вашата енергия и следователно живота на Силите на небето.

И дори ако в църковния речник няма такова нещо като „енергийна защита“, но има „очистване на душата“. Но това е възстановяването и умножаването на нашите защитни сили.

Защитен манифест „Аз съм господар!“

Действа като допълнителен амулет, когато знаете със сигурност, че предстои неприятен разговор или среща.

Достатъчно е да кажем:

Аз съм Господарят!

Само аз управлявам енергията си, живота си, времето и ресурсите си. Останалото – забранявам!

Нека бъде така!

и можете смело да отидете на всяка, дори и най-неприятната среща и без страх да започнете дори най-неприятния разговор.

Но основното нещо, което трябва да запомните е, че основната енергийна защита е в нас. Това е самочувствието. Тя е тази, която поражда спокойствие и хладнокръвие, които се превръщат в основна защита срещу онези, които обичат да печелят от енергията на някой друг. А защитата само укрепва самочувствието. Това ли е енергийният цикъл?

Погрижете се за себе си и оставете всички енергийни вампири да си счупят зъбите върху вашата енергийна броня.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post