пн. апр. 29th, 2024

Има начин да се качите сами на вълната на късмета!

Кой от нас не е мечтал да хване синята птица на щастието за опашката?

Така че всички желания се сбъдват като с магия … Общоприето е обаче, че всичко не е толкова просто, защото тази птица е капризно, своенравно и непостоянно същество. Не може да се задържи насила, а е опасно да се пусне – ще отлети и няма да се върне.

В Reality Transurfing вместо птицата на щастието има друго понятие – вълна на късмета. Значението е почти същото… но ако се замислите, нещата са много по-прости с вълната: не е нужно да я търсите, просто трябва да вземете дъска за сърф и да яхнете вълната, плъзгайки се по групи от благоприятни спасителни линии !

А сега да оставим метафорите и да преминем към конкретни примери и препоръки.

Вълната на късмета постепенно набира сила. Първоначално това е малка вълна, причинена от приятна за вас случка. Например успешно сте преговаряли на работа. Или сте намерили лаптоп в магазина, който искате, с огромна отстъпка.

Освен това вълната расте: във всички въпроси имате късмет. От малки неща, като намиране на пари на улицата, до по-големи събития, като преминаване на по-висока позиция или увеличаване на продажбите в даден бизнес. Изглежда, че без усилие се движите по все по-желаните линии в Пространството на опциите, а околните ви завиждат и се чудят: защо изведнъж сте толкова голям късметлия ..?

Най-важното е да останете, да се задържите на тази вълна от късмета. Защото падането от нея, за съжаление, е много лесно. Както при обикновеното сърфиране, най-важното тук е да запазите баланса. Не можете да се напрягате твърде много – ще бъде трудно да маневрирате, но не можете и да се отпуснете – можете да загубите равновесие и да отидете под вода … Нека да разберем как да се качим на вълната на късмета – и как да останем на нея!

5 НАЧИНА ДА ЯХНЕТЕ ВЪЛНАТА НА КЪСМЕТА

Метод 1 – Слушайте само добри новини

Следите ли новините, какво се случва по света? Ако да, тогава точно сега помислете и честно си отговорете – наистина ли имате нужда от това? Наистина ли трябва да знаете, че самолет е изчезна от радарите, цените на тока и бензина пак са скочили, а войната продължава с нови жертви? Спрете да давате енергия на тези махала. Изберете само добри новини! Във вашата власт е да смените канала или да затворите новинарския портал, за да не допускате лоши новини в живота си.

Настройте се на положителна вълна. Повярвайте, ще разберете за най-актуалните събития по един или друг начин. Но е по-добре да ги чуем просто като факт, отколкото да гледаме поредната „сълзлива“ история по телевизията или да четем статия на журналисти, пълна с тревога и провокации.

„Понякога обстоятелствата са такива, че е много трудно да бъдеш доволен. Но от чисто практична гледна точка изразяването на недоволство е напълно неизгодно. Не допускайте лоши новини в сърцето си, а следователно и в живота си. Далече от лошите и отворени към добрите новини.“

Метод   2 – Поддържайте състояние на празник в себе си

Вероятно сте срещали такива хора: очите им блестят, усмивка грее на лицата им, а те просто вдигат рамене на всички проблеми и весело отговарят – сега ще решим всичко! Те буквално бликат от енергия на радост и оптимизъм, хората около тях са привлечени от тях… Те посрещат всеки нов ден с интерес и вълнение – като деца, които ще играят вълнуваща игра. Те умеят да се радват докрай и дори на най-незначителните дреболии. Тайната на тези хора е проста – те успяват да поддържат състояние на празник в себе си 24 часа в денонощието.

Опитайте се да се държите и като дете. Направете познати деца свои учители. Започнете да проявявате същия силен интерес към живота. Представете си, че всичко, което виждате, го виждате за първи път. Позволете си да бъдете глупави, безразсъдни и най-важното истински – без да се оглеждате какво мислят другите за вас!

„Понякога сте посетени от състояние на вдъхновение. Но след това рутината ви връща към нормалното. Как да запазите състоянието на празник? На първо място, трябва да запомните за това. Трябва да поддържате искрата на празника в себе си, да цените това чувство“.

Метод  3 – Не пропускайте добрите знаци

Сутринта заседнахме в задръстване, оставихме чадъра вкъщи и се намокрихме, скарахме се с колега..? Опитайте се да забравите за това. Минувач се усмихна, шефът похвали, съпругата приготви вкусна вечеря, съпругът подари цветя? Нека това бъде повод за вашата радост и добро настроение до края на деня! Празнувайте всички хубави неща, които ви се случват. Огледайте се за добри знаци, независимо дали е монета, намерена на улицата, или дъга в небето.

А най-добре е да си вземете си отделна тетрадка и да запивате всички невероятни находки и открития, които сте направили през изминалия ден. Питайте се всяка вечер: Какво научих днес? Какво ново и интересно открихте – в пространството, в себе си, в хората, в отношенията с близките…?

„Гледайте как животът се променя към по-добро, хващайте се за всяка сламка радост, търсете добри знаци във всичко … Най-малките положителни промени трябва да бъдат забелязвани и внимателно ценени …“.

Метод 4 – Направете Свия свят по-добро място

Помислете: как можете да направите света си по-добър, по-чист, по-добър, по-красив точно сега? Може би имате свободен половин час, за да излезете на двора и например да засадите цвете? Да се ​​усмихнете на съседите и най-накрая да ги опознаете? Да се обадите на майка си и да й кажте, че я обичате? Да си купите мека играчка от бабата, която продава близо до метрото, и да я дадете на някое дете? Изборът винаги е ваш! Усмихнете се на вашия свят и светът ще ви се усмихне в отговор.

„Когато сте в добри отношения със себе си и света около вас, вие излъчвате хармонично излъчване в света около вас. Вие създавате около себе си зона на хармонични вибрации, където всичко върви добре. Позитивното отношение винаги води до успех и създаване”.

Метод 5 – Измислете си ритуали за късмет

Много търговци използват различни ритуали, за да се настроят към честотата на вълната на късмета. Например, сутринта продавачът дава на първия купувач голяма отстъпка, поради което енергията на мислите му се възстановява за добри продажби. Или докосва продукта си с пари. Или изсипва захар под вратата на своя магазин или магазин.

Измислете свой собствен магически ритуал за късмет. Може да е нещо много просто, защото основното не са външните атрибути и последователност от действия, а вашето вътрешно знание и усещане: „това, което правя, ми носи богатство и изобилие!“ или „Сега хващам вълната на късмета и успявам в бизнеса си.“

„Разбира се, само по себе си това действие няма сила, следователно всъщност няма магия. Въпреки това, ако търговецът вярва в силата на ритуала, това му помага да се настрои към честотата на линията на успешната търговия. Корекцията става на подсъзнателно ниво. С ума човек осъзнава само външната страна: ритуалът действа по някакъв необясним начин. И наистина става, но не самостоятелно, а като театрален реквизит. Главна роля играе душевната енергия на актьора”.

ПРАКТИКА ЗА ТРАНСЪРФИНГ: ПРОМЯНА НА НЕГАТИВНИТЕ НАСТРОЙКИ НА ПОЛОЖИТЕЛНИ!

И точно сега, нека направим малка транссърфинг практика, която ще ви помогне да се отървете от старите неработещи инсталации. Тъй като десетки стереотипи и негативни нагласи живеят в главите ни с години, трупат се и се умножават, ще изберем една конкретна тема за работа. Нека днес да са пари.

Вземете бележник и химикал, начертайте таблица от две колони – и запишете в колона № 1 списък на всички негативни настройки, които блокират енергията на парите и не ги пускате във вашето поле. Често ние самите не осъзнаваме колко много ни пречат тези инсталации и че заради тях не можем да хванем вълна от късмет и изобилие… Трябва да работим с повечето от тях!

И така, запомнихте поне 10-15 такива инсталации и сте направили списък с тях. Сега зачеркнете всеки от тях на свой ред – и го променете на положителен, като го напишете в колона № 2, срещу него.

Примери:

Парите са зло. > Парите са добри, те са мощна и ярка енергия.

Не можете да спечелите големи пари с честен труд. > Това са много пари и спечелени с честен труд.

Необходим съм там, където съм роден. > Светът е безграничен, мога да живея и работя навсякъде.

Кой си ти? > Аз съм човек с неограничени способности.

Без образование няма да получите нищо. > Получавам всичко, което искам.

Нямам останали пари. > Пари имам винаги.

Нищо не мога да направя > Справям се страхотно!

Страх ме е да остана без пари. > Вселената е изобилна, има достатъчно пари за всички.

Следете мислите си, чистотата на умствените си излъчвания! И всеки път, когато в главата ви се появят стари негативни нагласи, съзнателно ги заменете с положителни!

Късмет!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post