Как се обличат жените комплексарки

Как да разберем, че една жена е несигурна в себе си и дълбоко комплексирана, по дрехите и?

Тя несъзнателно избира този стил и се придържа към него. Въпреки че може да променя външния си вид към по-добро. Какво можете да посъветвате една несигурна жена да премахне от гардероба си?

Никоя жена не иска да бъде честна за своята несигурност. Но всички без изключение са имали такива ситуации, когато се чувстват несигурни. Защо? Или не сте били доволни от грима си, или нещо в дрехите ви е причинило някакъв дискомфорт … Може да има доста причини. Само това, което носите, може да издаде неувереността ви в себе си. Как жените и момичетата несъзнателно предават на света своята срамежливост и плахост?

Гардеробът на комплексираната жена

1. Цвят на дрехите

Една несигурна жена вътрешно се стреми към невидимост, тя не иска да се откроява по никакъв начин и тълпата.
Затова в гардероба й преобладават дискретни, тъмни и сиви нюанси. Тя избягва всичко ярко и набиващо се на очи.

2. Облекло с големи размери

Една несигурна жена или момиче не може обективно да оцени достойнството на своята фигура. Например, тя не обича да подчертава собствените си шикозни форми, неоснователно се смята за дебела. И така избира дрехи с неопределени, размити силуети.

3. Стилът на мама

Можем да прекараме години в търсене на нашия собствен уникален стил. Някои жени тръгват по утъпкания път и разчитат на вкуса на майките си и това не е никак лошо – но само за момента, за момента. Модата никога не стои неподвижна. Не е необходимо да носите тоалети „от най-новата колекция“. Но все пак си струва да следвате общите модни тенденции.

4. Няма средно положение

За неувереност в себе си говори и фактът, че се обличате прекалено семпло или, обратно, прекалено закачливо. Някоя напълно се въздържа от грим и всякакви бижута. Друга не вижда мярка в броя на дрънкулките, сложени върху нея. И в първия, и във втория случай можем да кажем, че момичето (жената) не е самоуверено.

Неувереността в себе си идва от недостатъчната любов към себе си. Твърде критични сте към своите недостатъци (реални или въображаеми). Така че погледнете се в огледалото, усмихнете се и си кажете, че сте много красива. В крайна сметка другите ни възприемат така, както ние се виждаме сами.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!