пн. апр. 29th, 2024

С Кои растения ще привлечете богатство у дома

Методът, който сега ще обсъдим, е особено полезен за тези, които работят у дома или дистанционно. Тъй като е лесно да привлечете пари в дома си: поставете определено растение в него. Или две. Или всички!

Но какво точно? Сега ще ви кажем.

Лимоново дърво

Нека започнем с растение, което буквално отглежда пари върху себе си. Ако искате да натрупате милион или два, по-добре тичайте до най-близкия цветарски магазин и купете вашето лично лимоново дърво. Ще видите, че инвестицията определено ще се изплати. Защото, според езотериците, присъствието на този цитрус в къщата предпазва от кавги и конфликти. А за да станете богати, пригответе червена саксия за лимоновото дърво, която сложете в югоизточната част на апартамента или къщата. Но има едно важно правило: веднага щом лимонът донесе първия финансов успех, тези пари трябва да бъдат дадени за благотворителност. А останалото вече се харчи.

Бамбук на щастието

Драцената Сандер, която наричат ​​бамбукът на щастието, определено си заслужава вниманието на онези, които искат да прочистят задръстените си парични канали и да укрепят личния си финансов магнит. Не всеки знае за магическите свойства на това цвете. Но къщата, в която расте бамбукът на щастието, ще бъде придружена от късмет, просперитет и увеличение на капитала. Приятен бонус: финансовият успех, постигнат с помощта на драцена, ще продължи дълго време.

Тръстиковата маранта

Maranta cane също се счита за растение, което привлича паричен късмет, успех и слава. Според легендата саксия с това цвете, разположена в работната зона или офиса, ще бъде източник на печалба. Маранта помага да се съсредоточите върху задачите, а не върху емоциите и стимулира желанието за учене и придобиване на нови умения. Но в отглеждането и грижите, като големия капитал, изисква много усилия. Не всеки може да го направи. Но тези, които могат, определено ще забогатеят.

Китайско парично дърво

Азиатска мъдрост гласи: ако носите вкъщи растения с думата „пари“ в името си, ще забогатеете. Шегуваме се, няма такава поговорка, но китайското парично дърво съществува. Малкото красиво цвете обича да се поставя в домовете заради неговата непретенциозност и вярата, че неговите кръгли и плоски листа, подобни на монети, ще помогнат на собствениците да забогатеят. Харесва или не, всеки ще го провери лично, но китайското парично дърво се вписва перфектно в интериора.

Доларово дърво

Кой, ако не друго парично растение, ще ви помогне да напълните къщата си пари? Zamioculcas, или доларово дърво, се смята за един от най-мощните символи на богатство и просперитет. Това цвете не само ще намали съдържанието на въглероден диоксид в апартамента, но и ще помогне за зареждане на собственика, работещ наблизо, за успех. Най-добре е да поставите това растение в богата зона, например в ъгъла на стая, където се намира сейф или касичка. Така доларовото дърво ще увеличи капитала ви по-бързо.

Кактуси с всякакви форми и размери

Виждали сте тези бодливи бебета по магазините „всичко за градината и дома“, но, честно казано, никога не сте ги разглеждали сериозно. И напразно! Има мнение, че кактусите са популярни само сред мързеливите собственици. А дали мнението ви за тези зелени приятели ще се промени, когато разберете, че те могат да привлекат богатство към себе си и да увеличат паричния поток? Според легендата бодлите на кактусите плашат лошия късмет и крадците. Те помагат особено добре на бизнесмени и собственици на фирми, защото създават правилната аура за собственика, създавайки късмет в материален план.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post