нд. апр. 28th, 2024

Не бързайте да помагате – така изтича енергията ви

Всеки човек се е сблъсквал с необходимостта да изслушва проблемите на другите хора.

И има два типа хора. Енергийни вампири и тези, които наистина се нуждаят от вашите съвети и подкрепа в момента.

Каква е разликата

1️🏣 Първият тип просто изсмуква енергия от вас, опитвайки се да се наложи по този начин. Тези хора са много директни, говорят подробно и колоритно за проблемите си, оплакват се от себе си, от другите и когато започнете да предлагате решения на проблема, или се оправдават, или започват да търсят причини защо няма да се получи.

❗️ Разкарайте ги. Такива хора винаги ви дърпат към дъното. Единствената им задача е да излеят негативизма си върху вас. Да Погълната част от енергията ви. Просто ви използват като кошче за душевен боклук. Уважавайте себе си и не допускайте в пространството си онези, които се опитват да се хранят с вас.

Вие избирате вашата среда. И понякога тя показва какво вътре във вас не е отработено. Обърнете внимание на хората около вас.

2 🏣 Вторият тип са хора, които наистина търсят изход и имат нужда от външен поглед и практически съвети. Те обясняват ситуацията (но по начин, който не ви е трудно да чуете) и изслушват какво имате да кажете. Тези хора признават недостатъците си и се опитват да разберат как ситуацията може да бъде урок за тях. Те осъзнават и се променят!

А след разговор с първите се чувствате опустошени и празни. Може да почувствате главоболие, гняв, гняв към себе си, гняв към събеседника, умора, а и настроението винаги се разваля.

След това, след като общувате с вторите, изглежда, че се отваряте, усещате прилив на сила, радост, че можете по някакъв начин да помогнете.

В крайна сметка Вселената винаги общува с нас чрез други хора. Вашето емоционално състояние ще бъде същото или по-добро от преди комуникацията.

Бъдете внимателни, пестете времето и енергията си за това, което е наистина ценно и важно за вас🌷.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post