нд. апр. 28th, 2024

Ретроградният Меркурий до 15 септември: Как да преминем през сложен период и да не объркаме нещата

Пуснете с усмивка и благодарност. Време е да се откъснете от това, което вече не е ваше…

Ретроградният Меркурий дойде в неговия си ден – красиво, величествено, с уроци за всички.

Хората, които не са склонни да се грижат за живота си, ще бъдат много сериозно щурмувани, защото ще започнат да търсят виновни навсякъде и във всеки, да крещят, да се обиждат, да изпитват прилив на енергия, която не знаят как правилно да насочат и изразходват.

А имате нужда от „изливане“ навън.

Така ще започне самото „забавление“, когато всяко неприятно действие ще бъде свързвано с ретроградния Меркурий.

Сякаш съсипва нещата, разрушава връзките и слага пръти в колелата.

Сякаш животът не зависи от човека и неговите действия, а от тази планета.

Но този период е насочен само към обръщане навътре, работа върху грешките, сериозен анализ на вашите действия, мисли и чувства. Прегърнете слабостите си и ги превърнете в полезни силни страни.

Меркурий отговаря за нашата реч, мислене.

Съответно, именно върху тях трябва да се концентрираме.

Не забравяйте да следвате мислите си: накъде водят, кои от тях често се оказват във фокуса на вниманието ви, какво наистина искате и какво е пресилено и натрапено.

Не забравяйте да следите речта си: как общувате с близките си, какво си позволявате по отношение на напълно непознати, въвежда ли ви в ролята на владетел или на човек, който искрено вярва, че всичко му е позволено (да бъдете груби, да обиждате).

Много в такъв период трудно възприемат нова информация.

По-добре е да се занимавате със стари дела и да отложите новите до средата на септември.

Напомняме, че до 4 септември с нас е ретроградната Венера, която отговаря за взаимоотношенията.

Време е да се разделите с човека, пускайки го в ново пътуване.

А някой, напротив, погледнете по-отблизо, работете със себе си и установете взаимна връзка. Защото спокойно може да се окаже, че не този човек е някакъв лош, а чудовища изпълзяват от вас и развалят взаимодействието.

По-добре е да не започвате нова връзка. Можете да се запознаете, да общувате, но не е нужно да обявявате всичко ново за супер съдба. Почакайте малко, погледнете по-отблизо, изживейте този етап компетентно, сложете розовите очила в джоба си.

Не бъдете тъжни и не се страхувайте, ако нещо се срути и откровено поиска да напусне живота ви: хора, неща, работа, незавършени курсове, ремонти, които не са започнали, и така нататък.

Пуснете с усмивка и благодарност. Защото е част от вашия живот и история. Време е да прекъснете връзката с не своето.

Прегърнете се мислено много силно и не се страхувайте от нищо. Това е добър момент за растеж!

Какво не трябва да правите:

Да лъжете. Преди всичко на себе си.

Опитайте се да изживеете това време в честност и ясна връзка с истинските си желания.

Да Атакувате хора. Ако някой предизвиква негативност, тогава е важно да разберете защо изведнъж гневът се включва и във вас. Защо реагирате така? Какво ви притеснява и какво толкова смело се опитвате да скриете, като се нахвърляте върху близките и околните.

Да разпространявате слухове и да се правите на най-умните на планетата. Защото в тези действия вашата сенчеста страна се проявява в целия си блясък. Това е ваше! Искаш да станеш бял и пухкав, като заливаш друг с кал?

Така почистването не се случва. Ще запълзите още повече в негативното и ще започнете да забелязвате само лошото около вас.

Всеки да прави каквото иска и може.

Какво да вземете под внимание

Гледайте си работата. Включете се в интересите си. Определете каква е всъщност вашата сила, какво ви изпълва с енергия.
Развивайте чувство за хумор и комуникативни умения, дипломатичност. Защото това са важни умения на всеки адекватен човек, който иска да живее щастливо и спокойно.
В такъв период е по-добре да четете книги за развитие, да гледате добри филми със смисъл, да подобрите картината си на света и да укрепите вътрешното си ядро.

Сега ще има много негативни новини и събития, които наистина искат вашето внимание и енергия, да ви грабнат със себе си, така че да нямате време да работите върху грешките си и да станете по-могъщи.

Имайте това предвид и не давайте силата, енергията и времето си на никого!

Тренирайте паметта си. Като начало подредете нещата в нея. Ако носите със себе си преживявания от миналото, които не могат да бъдат повлияни по никакъв начин, тогава ги преместете на хартия. Освободете място за мисли и вдъхновение. След това добавете към паметта си всичко полезно и добро, което ви подхожда и ви впечатлява.
Проследете пристъпите на гордост, екзалтация и нарцисизъм. Опитайте се да погледнете на себе си обективно в този момент.

Всичко, което ще се случи сега, изисква вашето голямо внимание и пряко участие. Във ваша полза е!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post