нд. апр. 28th, 2024

31.08.2023 г. – Пълнолуние на изобилието: Вселената е изпълнена с изненади и подаръци!

В последния ден от месеца ще настъпи уникална Суперлуна!

Само си представете колко невероятни са природата и Вселената по отношение на изненади и подаръци!

Точно на 31 август, в навечерието на прехода към есента, ни се дава възможност да направим това наистина съзнателно, красиво, енергично и вълшебно.

По време на Суперлунието земният спътник се приближава особено близо до нас.

Не забравяйте, че влиянието на Пълнолунието започва три дни преди пика и продължава три дни след това.

Тоест вече е много важно да проследите емоциите си, да се справите с истинските желания, да подредите нещата в дома, мислите и хората около вас.

Енергията е на върха! Следователно мнозина ще бъдат привлечени от желанието да я насочат някъде. Най-простото нещо е да организирате конфликт и да се включите в конфронтация, да кажете неприятни неща, да се издигнете за сметка на друг.

Това е неекологичен и разрушителен начин за взаимодействие със собствената енергия.

В никакъв случай не го правим.

По-добре е да се ограничите в общуването, където очевидно има горещи страсти.

Не вземайте прибързани решения: нови проекти, раздяла или обратното, началото на съвместен живот – не докосваме всичко това през този период.

В такъв период е най-добре да се откажете от мазни и тежки храни, алкохол, шумни компании.

Уединението и подготовката за време на щастлива промяна, което ще започне през есента, е основната ви задача сега.

Изградете обективен и адекватен диалог с вътрешния си Аз, проследете емоциите и честно анализирайте защо една или друга сега се събужда във вас.

Не търсете отправна точка в други хора и събития, а в себе си. Защо това се случва с вас? Защо реагирате по този начин? Защо живеете точно такъв живот точно по това време?

Това Пълнолуние е портал. Сега трябва да вземете отговорно отношение към това как ще започнете плуването в нов период от живота.

Освободете истинските си желания и намерения, спрете да мислите за лошото и да си измисляте пречки.

Отървете се от ненужния боклук и всичко, което ви дърпа надолу.

Фиксирайте в мислите си единствено и силно, че всичко не е напразно и че ще получите точно това, за което имате настройка, енергия и желание.

Настройте се да ЖИВЕЕТЕ от изобилието от точното знание, че сте тук с причина. Живейте от изобилието на вътрешно усещане и мощното усещане, че много важни моменти от живота ви се случват точно сега. Живейте от изобилието на естествената си искреност.

През такъв период може да се появят скрити таланти или да се появи желание да се занимавате с нещо, което е изоставено дълго време. Слушайте внимателно молбите на вътрешния си Аз.

Този период е особено добър само за тези, които влагат душата, сърцето, любовта си в работата си и я споделят. Креативни хора – творете с пълна сила!

Основният инструмент в предстоящото събитие е анализ на миналото, истинските желания, собствените умения, нужди и чувства.

Проследете и отговорете на въпроса къде влагате най-много енергия, къде отива тя? И в същото време помислете в каква област енергия липсва и защо?

Не засенчвайте творческите импулси, които ще дойдат в периода на Супер Луната. Това не е просто желание за рисуване или промяна на вида дейност. Това са знаци и импулси за ярки и силни промени.

Зареждаме портфейла и лунната вода в нощта на 31 август.

Не забравяйте да прочистите апартамента или къщата със свещ, както и да почистите.

Ние пием Лунна вода най-напред сутринта на 31 август, като си казваме най-съкровеното си желание в сегашно време, сякаш то вече присъства в реалността и е изпълнено.

Не забравяйте да визуализирате вашите желания, в цветове и ясно представящи резултата, от който се нуждаем.

Намирате колкото е възможно повече в природата, а също така прекарвате време близо до водата и с вода: почистването на тялото със сол вечерта на 30 август е шикозно нещо.

Посветете 30 август на себе си: помнете най-хубавите и най-ярките моменти от лятото, благодарете си за всичко, което ви се случи и се случва в момента, включете вътрешната си светлина и мека усмивка, настройте се на най-доброто, най-щастливото и най-вълшебното !

И всичко ще се подреди!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post